MédiaZene

Világszínvonalú produkciók a hazai tehetségkutatók sztárjaitól

Bizonyára minden ember számára vannak olyan slágerek, amelyeket elég egyszer meghallgatni ahhoz, hogy egész nap dúdolják őket. Valószínűleg így vannak ezzel azok a magyar tehetségkutatók sztárjai is, akik az utóbbi évek alatt előszeretettel léptek a közönség elé ezekkel a népszerű dalokkal.

Vajon az ő előadásukban is áttörő sikereket eredményeztek a legnagyobb külföldi slágerek? Esetleg felvehetik a versenyt a világsztárokkal? Összegyűjtöttünk három olyan produkciót, amelyet a hazai közönség valószínűleg sosem fog elfelejteni.

 

Többen jobbnak vélték, mint az eredeti világslágert

Az énekes családból származó Janicsák Veronika „Veca”, az első magyar X-Faktor tehetségkutató műsorában próbált szerencsét. Már az első válogatón érződött, hogy számára az előadói pálya a tökéletes hivatás, ugyanis szinte hibátlanul adta elő Alicia Keys – New York című dalát. „Nagyon ritka, hogy egy feldolgozás jobban sikerül, mint az eredeti előadás, de ezt szívesebben hallgatom, mint az eredeti verziót. Nagyon ritka az ilyen, gratulálok.” – fejtette ki a véleményét egy rajongó.

A tavalyi év legtáncolhatóbb slágerét a magyar sztárok is imádták

Tóth Andit a 2015-ös X-Faktor című tehetségkutatóból ismerhette meg a nagyközönség. Az énekesnő mindössze 15 éves volt, amikor a – Hooligans – zenekar slágerével mutatkozott be a válogatón, ahol hatalmas tehetségről vallott tanúbizonyságot. A hazai tehetségkutatók történelmében ő volt az első olyan versenyző, aki gyermekként vitte el a fődíjat. Andrea az évek alatt egy igazi bombázóvá érett, és egy televíziós műsorban 2017 legtáncolhatóbb slágerét, a – Despacitot – adta elő. Ugyan hatalmas nézettségre tett szert a youtubeon, de az emberek megosztóan vélekedtek a produkcióról.

Egy dal, amely mindenkinek könnyeket csal a szemébe

A szlovák X Faktor második helyezettjeként, míg Magyarországon a 2017-es év győzteseként ünnepelték Riccot és Claudiát. Az énekes páros fantasztikus tehetségének és szorgalmának köszönhetően, már az első magyar élő showban kiérdemelte a közönség szeretetét, ahol a hatszoros Grammy díjas énekesnő, Whitney Houston egyik legsikeresebb slágerét adták elő. Az elképesztő produkciójukat a közönség akkora vastapssal jutalmazta, hogy a zsűri székében helyet foglaló előadók szinte szóhoz sem juthattak. „Ez csoda, amit ti csináltok a hangotokkal” – vallott Byealex a dal hallatán. A lehengerlő produkciójukkal olyan érzést keltettek, mintha világsztárok fellépésére csöppentünk volna.

Nektek mi a véleményetek ezekről a produkciókról?

[Kép forrása: Google.com]

Hozzászólások