Filmek

Vasember alakítja Dr. Dolittle-t?

Az egyik legismertebb MARVEL hősünk fogja alakítani a legújabb Dr. Dolittle-t! Robert Downey Jr. már egy ideje mondogatja, hogy szeretné levetkőzni Vasember páncélját és most, a „The Voyage of Doctor Dolittle” című vígjátékkal akár sikerülhet is neki.

Az állatokkal szótértő doktort, 1967-ben mutatták be először Rex Harrison alakításával, aki két Oscar díjat is nyert vele, ám az emberek nagy része valószínűleg Eddie Murphy főszereplésével ismerhették meg. Az új, korábban Tony Starkot, Sherlock Holmest vagy éppen Hank Palmert alakító Robert Downey Jr.-féle filmváltozat elvileg az eredeti, Hugh Lofting könyv alapján fog készülni, tehát valószínűleg jobban fog hasonlítani a Harrison féle verzióra.

Bár már a főszereplő is meglepetést okozott, tovább tudjuk bővíteni a listát! A film rendezője nem lesz más, mint Stephen Gaghan! Oscar-díjat kapott a Traffic forgatókönyvéért, valamint első rendezésű filmjével, a Sziriánával szintén Oscarhoz juttatta George Clooney-t.

A hamarosan készülő új filmsorozat érdekesnek ígérkezik, ugyanis Downey mellett alig pár színész lesz látható, többek között Antonio Banderas és Michael Sheen. Viszont annál több animált karakter lesz, akiket olyan hírességek szinkronizálnak majd, mint például Selena Gomez Betsy a zsiráfot, Dolittle papagájának bőrében Emma Thompsont hallhatjuk, de Ralph FiennesJohn Cena, de Tony Stark legújabb tanoncaként feltűnő pókember, azaz Tom Holland is feltűnik JP a kutya hangjaként.

A legújabb hírek szerint a film már 2019 áprilisban debütálhat a mozikban!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?