Várható A Karib-tenger kalózai hatodik része?

A 2000-es évek elején óriási sikert aratott A Karib-tenger kalózai film, amelynek főszerepében egy rumot kedvelő kalóz, Jack Sparrow (Johnny Depp), a kormányzó lánya, Elizabeth Swan (Keira Knightley) és egy kovács, Will Turner (Orlando Bloom) történetét láthatjuk. A három rész alatt több kalandot megélő szereplőkkel elég sok dráma történik, majd végül a következő két mozi erejéig Jack Sparrow kapitány tért vissza leginkább. Most pedig úgy tűnik ő sem lesz látható a hatodik részben.

A legutóbbi, azaz az ötödik mozi 2017-ben került a vászonra,  de úgy tűnik a készítők már gondolkoznak a folytatáson, pedig az utóbbi sem hozott már olyan sikert, mint a 2003-ban bemutatott A Fekete Gyöngy átka. Emellett a kritikusok sem nyilatkoztak olyan pozitívan, ennek ellenére a rebootot már a tavalyi évben felvetették.
Sean Bailey, producer felkérte a Deadpool íróit az együttműködésre (producer a Deadpool íróit kérte fel az együttműködésre, amely végül meghiúsult, mivel Rhett Reese és Paul Wernick kiszállt a projektből. Helyettük Ted Elliot – aki számára nem ismeretlen a kalózok témája – és Craig Mazin csatlakozott. Utóbbi a Csernobil című sorozat megalkotója. Természetesen a producer továbbra is Jerry Bruckheimer lesz továbbra is a producer.

Johnny Depp neve, mint Jack Sparrow nem merült fel a folytatásban. A hírek szerint azért nem számítanak rá a továbbiakban, mert a karaktere népszerűsége csökkent, illetve magánéleti problémái is befolyásolták ezt a döntést. Ez a döntés azonban sokkolta  a rajongókat, így kérdéses, hogy fogadják majd a Craig Mazin-féle filmet. Voltak azonban olyanok akik felszólaltak Depp miatt, hiszen a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részében számítanak a színészre, a Disney azonban mégiscsak egy újdonságra vágyik, nélküle.

Ti mit gondoltok, jó lehet a film, Johnny Depp nélkül?

Hozzászólások