Sorozatok

Várható a Bridgerton család 2. évada

Már írtunk arról, hogy nagy sikert aratott a 2020 karácsonyán bemutatott Netflix sorozat, a Bridgerton első évada. A népszerűség még most is tart, éppen ezért a rajongók már alig várták a bejelentést arról, hogy mikor folytatódik a széria. Nem is kellett olyan sokáig, hiszen nemrégiben megerősítették, biztosan folytatódni fog a Bridgerton család.

Julia Quinn regényein alapuló történetének középpontjában a Bridgerton család áll. A legelső kötetben Dapnhe-t (Phoebe Dynevor), a legidősebb lányt ismerhetjük meg, miképp alakul a sorsa és kapcsolata Simon herceggel (Regé-Jean Page).  A sorozat elvarázsolta a nézőket, illetve beszippantott sokakat a 19. századi angol elit életébe. A szerelmi civódás, a Bridgerton család megismerése és Lady Whistledown beszámolói mind-mind sokak kedvence lett.

Január 21-én egy hangulatkeltő videóval és fotóval közölte a Netflix, hogy a sorozat bizony folytatódni fog. A forgatásokat a hírek és a tervek szerint tavasszal kezdik meg, figyelve természetesen a vírus alakulását, úgyhogy a második szezon csúszhat is. Így várhatóan 2022-ben láthatjuk viszont kedvenc családunkat.

Mire számíthatunk a második évadban? 

Szerencsére Julia Quinn bővelkedik még történetekben, hiszen kilenc kötet készült a Bridgerton családról. Minden könyv más gyermek sorsát mutatja be – a szülők ABC sorrendben nevezték el őket – ezért a következő A vikomt, aki engem szeretett, a legidősebb fiú, Anthony-ra (Jonathan Bailey) összpontosít. Az első évadból már következtetni lehetett kinek a történetét ismerhetjük majd meg, de aki igazán ismeri Julia Quinn regényeit, annak ez nem is lehetett kérdés.

Az első évadban Anthony se veled, se nélküled kapcsolatban volt egy operaénekesnővel, ám a viszony szomorú véget ért. A férfi úgy dönt inkább a családfő szerepét tölti be, kötelességeinek él, igyekszik a társadalmilag elvárt feleséget választani majd. Természetesen a sors Anthony-nak is mást tartogat, mint amit ő elképzelt.

Az utolsó képkocka utalt a következő szezonra, hiszen kiderül, hogy miben halt meg a Bridgerton gyerekek édesapja, akiről korábban ritkán hallottunk. Anthony retteg a rovaroktól, főleg mióta apja egy méhcsípés miatt hunyt el. Noha a középpontban Anthony feleség keresése áll, felbukkannak a már megismert családtagok, városi lakók, illetve Daphne és Simon is, akiknek a hírek szerint továbbra is meg kell küzdeniük a kapcsolatukért.

Mi nagyon várjuk a második évadot, és ti? 


Hozzászólások