Filmek

Újra találkozhatunk a Harry Potter sztárjaival egy különkiadás erejéig

A mai napig nagyon-nagy népszerűségnek örvend, J.K Rowling Harry Potter szériája. Most egy évfordulóhoz érkezett az első filmváltozat, hiszen A bölcsek kövét éppen húsz évvel ezelőtt mutatták be. Ennek apropóján egy egész estés különkiadással készülnek az alkotók, amelyben a szereplők is feltűnnek majd. 

Hihetetlen, hogy a Harry Potter éra már húsz éve elkezdődött, hiszen az első film A bölcsek köve 2001. december 13-án került a mozikba. Az azóta eltelt évtizedekben sem apadt a varázslók hírneve, sőt a mozik mellett az egyéb kiegészítők (ruházat, pálca, játékok) is bárhol beszerezhetőek manapság. A Warner Bros sem tétlenkedett, most, hogy a jubileum elérkezett, a HBO Max január 1-jén tűzi műsorra a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts különkiadását.

Interjúkkal, kulisszatitkokkal teszik színesebbé a műsort

Az információk szerint a film legtöbb szereplője jelen lesz majd, láthatjuk Daniel Radcliffe-t, Rupert Grint és Emma Watsont, akik a főszereplőket: Harryt, Ront és Hermionét alakították.
Rajtuk kívül még visszatér Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart, illetve sokan mások.

A szereplőkhöz csatlakozik Chris Columbus rendező is, aki az első két Harry Potter-filmet rendezte. Egyelőre arról nincs hír, hogy a Harry Potter világát megalkotó J.K. Rowling író is jelen lesz-e a különkiadásban.

Az egész estét műsorban beszélni fognak a húsz évvel ezelőtti filmről, kulisszatitkokat árulnak el, illetve interjúk, kerekasztal beszélgetések lesznek. Ezen kívül beleshetünk majd a forgatásokba, valamint soha nem látott videók is előkerülnek majd.

A bemutató a Warner Bros. Studio Tour Londonban lesz, ahol a Harry Potter filmeket forgatták.

 

Hozzászólások