Zene

Újdonságok az alternatív zene kedvelőinek I.

Az elmúlt hét rengeteg jó hírrel szolgált azoknak, akik az alternatív zenei stílust kedvelik. A Billboard ezen a héten is összeállította Top 40-es listáját azokból az alternatív számokból, amelyeket a legjobbnak tart. Ezek közül a számok közül szemezgettünk mi is egy kicsit, íme az általunk legjobbnak ítélt 10-ből 5 dal!

Imagine Dragons – Natural

Az amerikai banda egyik legutóbbi sikere a Natural, amely erőteljes hangzásával és rendkívül hangulatos klipjével nem véletlenül került fel pillanatok alatt a listára és tartja magát ott hetek óta.

Cat Power feat Lana Del Rey – Woman

A két előadó között már korábban szóba került a közös munka, ám aztán végül nem valósult meg a dolog. Nemrég kiadott Woman című számukat hallgatva azonban úgy érezhetjük megérte ennyi időt várni erre a kollaborációra, mert igazán ütősre sikerült.

Jacob Banks – Unknown (To You)

A rendkívüli orgánummal rendelkező nigériai énekes legújabb számával újfent nagyot alkotott. A dalhoz azóta már egy megható videoklip is készült, ami nagyon rövid idő alatt hatalmas nézettségre tett szert.

Dawes – Feed The Fire

A négytagú amerikai banda is új dallal jelentkezett nemrégen. A Feed The Fire egy első hallásra nagyon könnyű, vidám zene, de érdemes utánanézni a szövegnek, ami azért igencsak elgondolkodtató. A hozzá készült videó viszont eszméletlen vicces lett, mindenképpen megéri csekkolni!

Leon Bridges – If It Feels Good (Then It Must Be)

Az amerikai énekes egyik legújabb dala egy rendkívül dallamos, táncolható szám lett, ami egyből mosolyra hangolja az embert. Keverednek benne a poposabb elemek a soul jegyekkel, ami igazán különleges összhatást eredményez.

 

Nektek melyik szám tetszik a legjobban? Esetleg van más is, akire szerintetek figyelnünk kellene? Írjátok meg kommentben!

Hozzászólások