Könyvek

Újabb T. J. Klune regény érkezik Magyarországra!

T. J. Klune-ról már valószínűleg mindenki hallott, nemcsak a világon, de itt Magyarországon is. A Metropolis Media kiadó ugyanis idén úgy döntött elhozza nekünk nagysikerű Ház az égszínkék tengernél című regényét. A könyv hatalmas sikert aratott a hazai olvasóknál is, így a kiadó úgy határozott rövidesen az író egy újabb regényét is kiadják itthon!

A történet főszereplője Wallace, aki kétségkívül halott. Erre akkor jön rá, mikor egy arató eljön érte, hogy magával vigye a temetéséről. A lény, ahelyett, hogy rögtön a túlvilágra vezetné, egy erdőszéli faluba viszi, ahol van egy kis teázó, amit egy Hugo nevű férfi vezet. A férfi amellett, hogy a teázóját üzemelteti, egyben révészként is funkcionál az átkelő lelkek számára.

Wallace azonban még egyáltalán nem áll készen arra, hogy feladja az életét. Hugo segítségével végre elkezdi felfedezni mindazt, ami eddig hiányzott az életéből. Amikor azonban a Menedzser, ez a hatalmas és félelmetes lény megérkezik a teázóba és egy hetet ad neki, hogy átkeljen, Wallace nekilát, hogy annyi élményt sűrítsen ebbe a hét napba, amennyit csak lehetséges. De vajon mi lesz a vége a történetnek?

A sztori egyszerre tűnik szívfájdítóan szépnek és fájdalmasan meghatónak. A Ház az égszínkék tengernél című könyvből kiindulva itt sem lesz hiány humorból, reményteli pillanatokból és fájdalmas felismerésekből. Mi már nagyon izgatottak vagyunk, ám a megjelenésre egy kicsit még várnunk kell, a könyv – ami magyarul A suttogó ajtón túl címet kapta – várhatóan csak 2022. április 30-án fog megjelenni.

Ti várjátok már? Tervezitek elolvasni? Írjátok meg nekünk kommentben! 

Hozzászólások