Újabb színészek csatlakoztak a Walker reboothoz

Nemrég írtunk arról, hogy az Odaátból ismertté vált Jared Padalecki lesz a Walker főszereplője. A sorozat premierjének közeledtével egyre több színészről derül ki, hogy csatlakozik a reboothoz.

Február elején megtudhattuk, hogy Jared mellett a The 100 című sorozat egyik főszereplője, Lindsey Morgan alakíthat majd a sztoriban. A színésznő Micki karakterét kapta meg, aki Cordell Walker társa.

A Variety a következőket tárta fel Morgan szerepéről:

Lindsey Morgan Walker új társát, Mickit fogja alakítani, aki San Antonio-ban született és nőtt fel. Figyelmes és eszes, a családja őshonos texasi lakos volt. A hadseregben és a rendőrségen is dolgozott és ezáltal első kézből tapasztalhatta meg, milyen az, amikor másképp bánnak vele, csak azért, mert nő.

A tegnapi napon pedig egy újabb színészt jelentettek be, akivel gyarapodott a Walker stábja, az új sztár pedig nem más, mint a Pretty Little Liars sorozat Tobyja, azaz Keegan Allen. A fiatal színész Cordell testvérét, Liam Walkert játssza majd a rebootban.

A Variety a következőt osztotta meg róla:

Liam lesz Walker fiatalabb meleg és konzervatív testvére, akit a közelmúltban előléptettek DA (kerületi ügyész) asszisztenssé. Liam és Walker közel állnak egymáshoz, de Liam nem igazán mutatja ki a szeretetét bátyja felé. Mindig az otthona közelében volt, gyakran áldozta fel az életét a családja miatt. Walker távollétében a gyermekeit a szárnyai alá vette, így szoros kapcsolatot ápol velük, amiért Walkert kissé féltékeny.

Hozzászólások