Könyvek

Újabb Rose Tremain kötet érkezik a 21. Század Kiadótól!

Megérkezett A Gustav-szonáta díjnyertes szerzőjének legújabb alkotása, a Lily: A bosszú meséje, amely a Times szerint megjelenésekor az év egyik legjobb könyve volt!

Rose Tremain könyvei hatalmas sikereket érnek el, így nem csoda, hogy hazánkba is megérkezett legújabb regénye, melynek címe Lily: A bosszú meséje. A kötet egy árvaházba került kislányról szól, akinek örökbefogadás után, bár boldog élete van, hamarosan vissza kell mennie a gyermekotthonba. A kötet érzelem dúsan, ugyanakkor szókimondóan követi végig Lily életét, ami bőven tartogat megpróbáltatásokat.

Rose Tremain – Lily: A bosszú mesélye

1850-ben egy fiatal rendőr egy londoni parkban talál egy csecsemőt. Lily Mortimer árvaházban cseperedik, aztán vidékre kerül, nevelőszülőkhöz. Gyermekkorát Suffolkban tölti. Amikor dolgozni kezd, Belle Prettywood londoni parókaszalonjában talál munkát. Látszólag minden rendben, de Lily mindeközben borzasztó titkot őriz.

Sam Trench, az egykori fiatal rendőr nem veszíti szem elől a fiatal nőt, akit annak idején, csecsemőkorában megmentett. Amikor viszontlátják egymást, azonnal kölcsönös vonzalmat éreznek – Lily biztos abban, hogy Samnél megtalálja boldogságát. De lehetséges, hogy éppen ő fogja leleplezni a bűnt, amit a lány elkövetett? Ő fogja elhozni Lily számára a halálos ítéletet?

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?