Könyvek

Újabb regény érkezik J. D. Barkertől!

Hamarosan érkezik magyar nyelven A negyedik majom és a Szíve helyén sötétség szerzőjének új regénye! A hívás november 9-én érkezik a boltok polcaira Bosnyák Edit fordításában.

J.D. Barker első regényét 2014-ben adták ki, amely hatalmas sikert aratott. A kötetet jelölték a Bram Stoker díjra, ráadásul a Stoker család fel is kereste, hogy segítsen megalkotni a Drakula hivatalos előzménytörténetét. Ezt követően kezdett bele A negyedik majom sorozatába, amely akkora sikernek örvend, hogy filmre, illetve televíziós sorozatra is elkeltek a jogai.

J. D. Barker – A hívás

Jordan Briggs a New York-i rádiózás királynője, beszélgetős műsorát több mint ötmillióan hallgatják minden nap. Kemény munkával küzdötte be magát a legjobbak közé: nem fogja vissza magát, nincs tekintettel mások érzéseire, és kertelés nélkül kimondja, amit gondol. A sikerért azonban komoly árat fizetett. A házassága romokban hever, évek óta nem beszélt az anyjával, és ellökte magától azokat, akik közel álltak hozzá. Egyedül lányával, Charlotte-tal maradt bensőséges a viszonya.

Amikor egy magát Bernie-nek nevező férfi betelefonál a műsorába, és arra kéri, hogy játsszon vele egy játékot – taxi vagy uber? –, Jordan úgy gondolja, hogy ez kiváló lehetőség felpörgetni az adást, és életet lehelni munkába igyekvő hallgatóiba. Csakhogy a válaszát követően hét taxi felrobban a munkahelye előtt. És ez még csak a kezdet.

J.D. Barker legújabb regénye zseniális, magasfeszültségű thriller a szerző jól ismert védjegyeivel: szenzációs csavarok és váratlan megoldások teszik felejthetetlenné A hívást, ismételten bizonyítva, hogy korunk egyik legnagyobb krimiszerzője továbbra is pályafutása csúcsán van.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?