Újabb Josh Malerman regény kapott borítót!

Josh Malerman szintén hamarosan megjelenő Vizsgálat regénye után most végre láthatjuk a szintén nemsokára érkező Malorie borítóját is.

A Fumax Kiadó nemrég jelentette be, hogy hamarosan két Josh Malerman regényt is megjelentetnek egyszerre. Elsőként a Vizsgálatcímű könyv rendkívül hatásos borítóját mutatták be, nem sokkal ezután pedig megérkezett a Madarak a dobozban folytatásának a Malorie-nak a borítója is.

A két előlapon már első ránézésre látszik, hogy ugyanannak a rendkívül tehetséges grafikusnak, Zoltan Toth – Hypnotic Digital Art Graphic Design munkája. Mindkettő ugyanazt a Malerman regényeire nagyon is jellemző sötét, titokzatos hangulatot árasztja, aminél szinte érzi az ember, hogy valami lappang a felszín alatt.

Sőt, a grafikus a Malorie készítésének folyamatát rögzítette, amelyet megosztott Facebook oldalán is, amire érdemes rálesni mert elképesztő, hogy pár apró részlet, fény, képélesség, textúrabeállítás mennyit tud változtatni egy-egy kép vagy borító hangulatán. A folyamatot IDE kattintva tudjátok megnézni öt másodpercben.

Josh Malerman – Malorie (Madarak a dobozban 2.)

Húsz ​évvel az után, hogy Malorie és gyermekei biztonságba jutottak a folyón át, még mindig egyedül a szemfedő védi meg őket az őrülettől. Még mindig ott ólálkodnak körülöttük a lények, amikre, ha egyetlen pillantást is vet valaki, azon visszafordíthatatlanul elhatalmasodik a téboly és az erőszak.
Továbbra sincs magyarázat, menekvés vagy megoldás. Malorie csak annyit tehet, hogy életben marad – és vasakarattal örökíti át ugyanezt az élni akarást a gyermekeire.
Ám váratlanul hihetetlennek tűnő hírek jutnak el hozzájuk, Malorie pedig hosszú idő óta először ismét reménykedni kezd. Valaki, aki fontos számára, akit már halottnak hitt, talán mégis életben lehet.
Malorie-nak végzetes döntést kell hoznia: tovább él elszigetelten a mindeddig oly hatékony túlélési szabályait betartva, vagy gyermekei és a saját életét kockára téve újra elindul a sötétségbe, ahol talán a remény várja… vagy valami egészen más. Egyesek ugyanis foglyul ejtett lényekről, szörnyűséges találmányokról suttognak, és azt beszélik, hogy maguk a lények is megváltoztak…
Josh Malerman az eredeti regény folytatásában nem csupán újabb láthatatlan borzalmakat hív életre, de azt is bemutatja, hogy gyakran maga az ember a legnagyobb szörnyeteg.

Mi már rendkívül izgatottak vagyunk a Malerman kötetek megjelenése miatt és ti? Várjátok már, hogy olvashassátok a Madarak a dobozban folytatását? Mi a véleményetek a borítóról? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások