FilmekHírekMédia

Újabb előzetes érkezett a Creed második részéhez

A Creed méltó lezárása volt Rocky Balboa-nak, Sylvester Stallone pedig meg is kapta az érte járó Golden Globe-díjat. Ennek ellenére a Creed második részében is helyet kap a híres színész, melynek rendezői székében is majdnem ő szerepelt.

A filmet végül Cheo Hodari CokerSylvester Stallone és Ryan Coogler forgatókönyve nyomán Steven Caple Jr. (The LandRapture) rendezi. 

A történet szerint Adonis Creed élete meccsére készül. Rocky Balboa pedig ott van mellette és együtt készülnek fel erre a viadalra és fedezik fel mi is az, amiért valóban érdemes harcolni. A filmben fel fog tűnni a Rocky 4-ben megismert orosz bokszoló, Ivan Drago is, akinek szerepéért az UFC sztárja, Sage Northcutt keményen kampányolt a közösségi médiában.

Érdekesség egyébként, hogy a film boxolós jeleneteit az Anthony Joshua vs Joseph Parker meccs estéjén, 2018. március 31-én vették fel!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?