Könyvek

Új Stephanie Garber könyv érkezik a Kolibri Kiadónál!

Az itthon is nagy sikert aratott Caraval sorozat írónője külföldön tavaly jelentette meg az univerzumhoz kapcsolódó újabb regényét. A Kolibri Kiadó pedig azonnal lecsapott rá, így a Könyvfesztiválra már a kezünkben is tarthatjuk a kötetet!

A rajongók már tűkön ülve várták, hogy melyik kiadó és persze mikor fogja elhozni az újabb Garber regényt. Végül a Kolibri Kiadó (ahol az összes eddigi kötet is megjelent) jelentette be, hogy már az őszre halasztott Könyvfesztivál előtt megjelentetik!

A történet főszereplője Evangeline Fox meg van győződve róla, hogy az igaz szerelem létezik és semmi sem állhat az útjába. Egészen addig, míg meg nem tudja, hogy élete szerelme mást készül feleségül venni.

A menyegzőt megakadályozandó a lány kétségbeesésében alkut köt a Szívek Hercegével, aki mindössze három csókot kér tőle cserébe; de hogy mikor, hol és kinek kell adnia, azt ő határozza meg. Az első beváltott csók után a lány rájön, milyen veszélyes játékba kezdett; a Szívek Hercege ugyanis ravaszabb, mint amire számított…

A történet tehát nagyon izgalmasnak tűnik és már nagyon várjuk, hogy visszacsöppenhessünk a Caraval-univerzumba!

Várható megjelenési idő 2022. szeptember 26. A kötet már 20% kedvezménnyel elő is rendelhető.

Stephanie Garber – Volt egyszer egy összetört szív 

Mit tennél meg azért, hogy boldogan élj, míg meg nem halsz?
Amióta az eszét tudja, Evangeline Fox hisz az igaz szerelemben és abban is, hogy a szerelmi történetek boldog véget érnek… amíg meg nem tudja, hogy élete szerelme valaki mást készül feleségül venni.
Az összetört szívű Evangeline kétségbeesetten szeretné megakadályozni az esküvőt, ezért meggondolatlanul alkut köt a karizmatikus, ámde gonosz Szívek Hercegével. A segítségnek három csók az ára, ám azt, hogy a lány hol, mikor és kinek adja, a herceg határozza meg.
Evangeline az első csók után rájön, hogy halhatatlannal alkudozni veszélyes játék – és a Szívek Hercege sokkal többet akar tőle, mint amit ígért. Tervei vannak vele, olyan tervei, amelyek vagy a létező legnagyobb boldogsággal, vagy a legfájdalmasabb tragédiával végződnek…

Hozzászólások