Sorozatok

Új sorozatban lesz látható Demet Özdemir

A török sorozatok még mindig virágzásukat élik, sorra érkeznek a jobbnál-jobb alkotások. A soron következőben már Demet Özdemirt is láthatjuk, aki eddig olyan szériákban volt látható, mint az Álmodozó, Végzet fogságában vagy Házasságért örökség.

Egy anya viszontagságait mutatja be a sorozat

A produkcióban megismerhetjük Farah-t (Demet Özdemir) , akinek fiával el kellett menekülnie hazájából, megküzdve a túlélésért. Tanúja volt ugyanis egy gyilkosságnak, élete pedig egy éjszakai találkozás alkalmával összefonódik Tahir Lekesiz-el.

Az Adim Farah című sorozatot a török FOX csatorna fogja vetíteni, március 1-jétől. Olyan nevek szerepelnek majd benne, mint Engin Akyürek (A Nagykövet lánya), Mert Dogan (Megtörve), Firat Tanis (A titok gyermekei).

Demet egyébként február 26-án töltötte be a 31. életévét. Legutóbbi sorozata a Végzet fogságában volt, amelyet hazánkban is vetítenek, illetve egy romantikus-vígjátékban is szerepelt, amely a Szerelmi taktikák címet kapta. A színésznő a tavalyi évben ment férjhez énekes szerelméhez, jelenleg pedig a törökországi földrengés áldozatainak segít kollégáival együtt.

Hozzászólások