Könyvek

Új Rácz-Stefán Tibor regény érkezik karácsonyra!

Rácz-Stefán Tibor pár nappal ezelőtt erősítette meg a hírt, hogy legújabb könyve, a Téged kérlek karácsonyra még idén, az ünnepek előtt elérhetővé válik!

A Téged kérlek karácsonyra egy szívmelengető romantikus történetnek ígérkezik, ám emellett komoly lelki traumák is helyet kapnak benne.

A főszereplő Bence focista és már régóta hordoz egy súlyos titkot; még senkinek nem merte bevallani, hogy valójában a férfiakhoz vonzódik. A fiú próbálja leküzdeni az érzést, ám ahogy közelednek az ünnepek egyre inkább elhatalmasodik rajta a vágy, hogy végre megmutassa az igazi önmagát és előbújjon. Ám ez közel sem olyan egyszerű, ha az embernek idős, konzervatív szülei és kritikus rokonai vannak. Arról nem is beszélve, hogy ott vannak még a csapattársak.

Vajon meddig tudunk eltitkolni mások elől olyasmit, ami meghatározza a lényünket? Honnan tudunk bátorságot és erőt meríteni egy ilyen fontos bejelentéshez? Mindezekre, és még sok más nehéz kérdésre keresi a választ Rácz-Stefán Tibor legújabb regénye a Téged kérlek karácsonyra.

A kötet, mely várhatóan 2022. december 6-án fog megjelenni, már elő is rendelhető a Könyvmolyképző Kiadó honlapján!

Rácz-Stefán Tibor – Téged kérlek karácsonyra

Hol van az a pont, amikor a hallgatás már fáj?

Bence, a 17 éves focista évek óta egy súlyos titkot hordoz magában: a fiúk dobogtatják meg a szívét, különösen a helyes és kedves évfolyamtársa, Martin.

Bence úgy érzi, a titka és a ki nem mondott szavak felemésztik a lelkét.

Az ünnep közeledtével karácsonyi fénybe öltözik a város, ő pedig mindennél jobban vágyik arra, hogy randira hívhassa Martint, és előbújhasson. Ám retteg attól, hogy az idős, konzervatív szülei és a nagymamája mit szólnának az igazsághoz, és miként bánnának vele a csapattársai és a legjobb barátja, Zalán…

Honnan meríthetünk bátorságot, ha úgy érezzük, a félelem az úr?

A szerelem elég erőt adhat ahhoz, hogy kiálljunk a világ elé?

Két szó: Meleg vagyok. Ha kimondod, minden megváltozik?

A Téged kérlek karácsonyra az év legromantikusabb coming out története, ami reménnyel tölti meg a szíved, és mosolyt csal az arcodra.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

Hozzászólások