Könyvek

Új Paula Hawkins regény érkezik!

Hamarosan érkezik a 21. század Kiadónál A lány a vonaton és A víz mélyén szerzőjének új thriller-e!

A történet egyik főszereplője Laura mindig is problémás alkat volt: hirtelen haragú, forrófejű, sokak szerint egyenesen veszélyes. Éppen ezért magától értetődő volt, hogy ő követte el azt a borzalmas gyilkosságot, ami örökre megváltoztatta mindannyiuk sorsát. Miriam ennek ellenére bízik benne és hisz neki, még úgy is, hogy látták a lányt a helyszínről véres ruhában távozni. Carla képtelen feldolgozni unokaöccse borzalmas halálát és az eset után örökre elveszti a bizalmát az emberekben.

Hármukat összekapcsolja a gyilkosság, de vajon tényleg olyan egyértelmű a helyzet, mint amilyennek látszik? Tényleg Laura volt a gyilkos vagy valaki egészen más? Meddig mehet el az ember, hogy bizonyítsa az igazát? Erre és még sok minden másra választ kaphatunk, ha elolvassuk Paula Hawkins legújabb, a Lassan izzó tűz című regényét!

Ha ez a történet is legalább olyan szövevényes lesz, mint az írónő korábbi könyvei, akkor izgalmakban és fordulatokban nem lesz hiány! Mi már nagyon várjuk, hogy olvashassuk!

A kötet a 21. Század Kiadónál érkezik még idén nyáron, pontosabban 2021. augusztus 31-én! A könyv már elő is jegyezhető a nagyobb könyvkereskedőknél vagy akár közvetlenül a kiadónál 25% kedvezménnyel!

 

Paula Hawkins – Lassan izzó tűz

„Mi ütött beléd?”

Laurát egész életében előítélettel kezelték. Azt mondták rá, forrófejű, problémás, különc. Volt, aki egyenesen azt állította, veszélyes.

Miriam tudja, hogy Laura nem feltétlenül gyilkos, csak mert látták távozni a borzalmas gyilkosság színhelyéről, ráadásul véres ruhában. Miriam tisztában van vele, milyen könnyen előfordul, hogy az ember rosszkor jár a rossz helyen.

Carla magánkívül van az unokaöccse brutális meggyilkolása után. Senkiben se bízik: jó emberek is képesek szörnyűségekre. De milyen messzire megy Carla, hogy megbékélhessen?

Mindenki sérült, az ártatlanok és a bűnösök is. Vannak, akik annyira sérültek, hogy ölni is képesek.

„Nézd, mit tettél – és mi lett belőle.”

Hozzászólások