Média

Új Netflix előzetesek érkeztek

Több új produkcióhoz érkezett előzetes. Az alkotások többsége hamarosan bemutatásra kerül, hiszen a Netflix csak pár héttel a premier előtt szokta közzétenni ezeket. Most betekintőt kaptunk Taylor Swift dokumentumfilmjébe, a To all the boys második részéhez és még több máshoz is.

A To all the boys első részánek hatalmas sikere után a streaming azonnal bekérte a folytatást, amely februárban kerül a kínálatba. Noah és Lana, a két főszereplő tehát ismét visszatér, hogy megmutassák, miként folytatódik Peter és Lara története. A két színész neve a filmnek köszönhetően vált ismertté, pedig Noah korábban szerepelt már a Freeform szériájában, a The Fosters-ben is.

Taylor Swift dokumentumfilmje január végén kerül bemutatásra, amelyet már nagyon várnak a rajongók és a kritikusok egyaránt. Az énekesnő körül mindig is nagy volt a felhajtás azóta, amióta 2006-ban bemutatkozott. A country előadó manapság a háttérben tevékenykedik, sokkal kevesebb a botránya, mint korábban volt. Ő az a tipikus nő, aki sztárnak született. Mindig is a helyén tudta kezelni a dolgait, ráadásul több sorstársa segítségére is volt már az évek során. A filmből sok mindent megtudhatunk, amit sosem árult el a közönségnek. Legutóbb ráadásul az is kiderült, hogy édesanyjánál agydaganatot diagnosztizáltak, így egyelőre most rá szeretne koncentrálni és nem vállal nagyobb fellépéseket sem.

A Locke & Key című sorozat első szezonja szintén februárban premierezik. A könyvadaptáció egy fantasy horror, amelyben Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Coby Bird és Asha Bromfield kapta a főszerepet. A történet szerint apjuk meggyilkolása után Locke visszatér szülővárosába, hogy testvérével együtt felleljék a tettest.

A Horse Girl egy ígéretes dráma, amelyben Alison Brie, Debby Ryan és Matthew Gray Gubler is feltűnik. A lovakat kedvelő lány története egy igazi thriller-dráma, amelynek már az előzetesétől is kirázott a hideg.

Hozzászólások