Könyvek

Új könyv érkezik a Caraval univerzumába!

Újabb könyv érkezik a Caraval-univerzumból! A nagysikerű sorozat megalkotója, Stephanie Garber az Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt!

Az új kötet eredeti nyelven már idén szeptemberben napvilágot lát. Az eddigi információk alapján ráadásul nem is csak egy különálló, egykötetes mű lesz, hanem egy egész sorozat, így a rajongók ismét hosszú ideig élvezhetik a Caraval csodálatos világát. A könyv címe Once Upon A Broken Heart lesz. Az írónő már osztott meg fotókat Instagramján a szerkesztési folyamatról, sőt, azóta már a borító is leleplezésre került, ami dizájnban tökéletesen hozza az eredeti sorozat hangulatát.

A történetről annyit tudni, hogy főszereplője Evangeline Fox lesz, aki éppen rájön, hogy szíve választottja mást készül feleségül venni. A lány bármire képes, hogy ezt megakadályozza, még attól sem riad vissza, hogy szövetkezzen érte a gonosz Szívek hercegével, aki meglepően alacsony árat kér a segítségért: csupán három csókot. Evangeline ebbe belemegy, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy korántsem ilyen egyszerű a helyzet, mint gondolta. A hercegnek ugyanis tervei vannak vele, amiknek még nem tudni mi lesz a vége: happy end vagy borzalmas tragédia…

Ilyen fülszöveg után a történetre tehát biztos nem lesz majd panaszunk, hasonlóan szövevényesnek és rejtélyesnek tűnik, mint az eredeti sorozat. Mi már nagyon várjuk, hogy megjelenjen, bár arról egyelőre nem tudni, hogy valamelyik magyar kiadó tervezi-e majd itthon megjelentetni.

Mi már alig várjuk, hogy újabb csodás történetet olvashassunk a Caraval világában, de ti mit gondoltok? Örültök a hírnek? Szeretnétek, hogy Magyarországra is elhozzák ezt a történetet? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások