Új köntösben érkezik a legendás horrorregény!

Manapság valószínűleg a járványhelyzetnek és a bizonytalan piaci tényezőknek köszönhetően sok kiadó dönt amellett, hogy ahelyett, hogy bizonytalan, itthon még soha meg soha meg nem jelent könyvekkel jelentkezne, inkább a sikercímeit hozza el felújított köntösben, esetleg illusztrációkkal vagy más extrákkal kiegészítve. Legutóbb a Cser Kiadó döntött emellett a megoldás mellett a horrorrajongó olvasóinak kedvezve!

A kiadó a múlt héten jelentette be Facebook-oldalán a nagyszerű hírt, mely szerint új kiadást kap a legendás horrorklasszikus A Dr. Moreau szigete H. G. Wells-től! Ráadásul a kötet ezúttal atmoszférájához tökéletesen passzoló illusztrációkkal is bővül Németh Gyula jóvoltából.

A történet szerint Edward Prendick ifjú angol természettudós hajótörést szenved, így keveredik dr. Moreau titokzatos szigetére amely tele van mindenféle elképzelhetetlen és szörnyűséges bestiával, amelyek a természet minden törvényének ellent mondanak. A doktor azt állítja csupán egy biológiai kutatóállomást mutat, a valóság azonban teljesen más. Korábbi kórboncnoki ismereteit hasznosítva mindenféle állatot szétszabdal, hogy aztán valami teljesen más részeivel rakja össze, így teremtve meg a korábban soha nem látott lényeket. De mi történik ha ezekben a teremtményekben felhorgad a ragadozóösztön és fellázadnak alkotójuk ellen? Vajon sikerül Prendick-nek élve elhagynia a szigetet? Mindez kiderül H. G. Wells műfajteremtő regényéből!

Érdekesség, hogy annak ellenére, hogy ez a mű közel 120 évvel ezelőtt látott napvilágot, mondanivalója még manapság is aktuális lehet: intő példaként áll az emberiség előtt milyen határokat nem tanácsos sohasem átlépni.

A kötet várható megjelenési ideje: 2020. október 1. és a kiadó oldalán most 30 % kedvezménnyel elő is tudjátok rendelni!

Az állat lehet vérszomjas és ravasz, de hazudni csak az ember tud.

Ti is várjátok már az új kötetet? Esetleg már elő is rendeltétek? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hozzászólások