Könyvek

Új Harry Potter kiegészítőkötet érkezik!

Az Animus Kiadó nem sokkal ezelőtt jelentette be, hogy még idén ősszel egy újabb Harry Potter-univerzumhoz kapcsolódó kötettel kedveskedik majd nekünk. Ez nem lesz más, mint a csodálatosan illusztrált hivatalos útmutató, a Harry Potter Varázsalmanach!

A Harry Potter sorozat már megjelenése óta lázban tartja szinte az egész világot. Milliók vannak oda a kis varázslótanonc történetéért, aki amellett, hogy egy varázslóiskolában, a Roxfortban tanulhat, folyamatosan harcolnia kell a Sötét Nagyúrral is.

Magyarországon a könyvek az Animus Kiadó gondozásában jelentek meg, nem véletlen, hogy ők jelentették be, hogy érkezik egy újabb Harry Potter-kötet az univerzumba, a Harry Potter Varázsalmanach! Ennek borítóját a világ minden táján egyszerre leplezték le a kiadók, március elején. Itthon ez a leleplezés az Animus Facebook-oldalán zajlott, sőt a borítóval egyidőben a kiadó még mutatott nekünk pár oldalt is a készülő kiadványból.

A kötet lényege, hogy egy átfogó képet adjon erről a világról, a szereplőkről, a Roxfortról, a varázsvilág intézményeiről, a varázslényekről, varázsnövényekről, varázslatokról, egyszóval mindenről, ami csak megtalálható ebben az univerzumban. A kiadvány végig tele lesz színes illusztrációkkal, amiken illusztrátorok nemzetközi csapata dolgozott. Olyan neveket láthatunk köztük, mint Peter Goes, Louise Lockhart, Weitong Mai, Olia Muza, Pham Quang Phuc, Levi Pinfold vagy Tomislav Tomić.

A Varázsalmanach a kiadó ígéretei szerint 2023. október 31-én érkezik, sőt már akár elő is rendelhetjük a webshopjukból!

J. K. Rowling – Harry Potter Varázsalmanach

Az első hivatalos mágiai kézikönyv J.K. Rowling Harry Potter-sorozatához. Névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog legteljesebb gyűjteménye! Tanácstalan vagy, hogy hol lehet törpegolymókot kapni? Furdal a kíváncsiság, mit tart Hagrid a zsebeiben? Nem jut eszedbe a begyűjtőbűbáj varázsigéje? Felfedeznéd a Roxfort titkos alagútjait? Vagy csak a kviddics érdekel? Ebben a hihetetlenül gazdagon illusztrált albumban mindent megtalálsz, amit Harry Potter világában ismerni érdemes. Járj be varázslatos helyeket, olvass a varázstörténelem híres alakjairól, tanulj pálcamágiát, találkozz legendás lényekkel, és utána nyugodtan mondhatod: „Csíny letudva!”

Hozzászólások