Zene

Új dallal jelentkezett Zayn!

Az egykori One Direction tag Zayn, aki 2015-ben elhagyta a nagy hírnévnek örvendő fiúbandát, hogy egyéni karriert folytasson. 2016-ban szóló énekesként debütált aMind Of Mine című albumával, majd tavaly kiadta második lemezét is, ami az Icarus Falls nevet kapta. Azóta pedig ritkán adott ki saját dalt, de többször vállalt együttműködéseket.

A 26 éves énekes november 5-én jelentette be instagram oldalán, hogy visszatérésre készül. A rajongók tűkön ülve várták legújabb alkotását, ami november 15-én meg is jelent, R3HAB és Jungleboi közreműködésével.

A vadonatúj együttműködés „Flames”, azaz a „Lángok” címet viseli, és hallhatjuk, ahogy Zayn mélyen elmerül az elektronikus zene világban. A dal maga egy sötét dance track, ami basszusgitárral és erőteljes ritmussal van megfűszerezve. Zayn hangja csodálatos összhangban van a zenével, amivel tökéletes számot tudtak létrehozni.

“Jó ideje együtt dolgozunk Jungleboi-al a„ Flames ”dalon, majd megkaptuk ZAYN hívását. Az eredmény teljesen epikus lett. Nem lehetek ennél büszkébb az eredményre.” – nyilatkozta a DJ.

Hozzászólások