Könyvek

Új Casey McQuiston regény érkezik!

A Művelt Nép Kiadó az utóbbi időben egyre többet hallat magáról és egyre-másra jelentik be könyvújdonságaikat. Nemrég ráadásul nem kisebb címet előlegeztek meg nekünk, mint a nagy sikerű Red, White and Royal Blue szerzőjének, Casey Mcquiston-nak  újabb regénye a One Last Stop, azaz Egy utolsó megálló!

Történetünk főszereplője, a huszonhárom éves August New York-ba költözik, hogy végre nyugodtan, élhesse egyedül az életét. Nem igazán hisz az igaz szerelemben vagy a lelkitársakban és tökéletesen megelégszik azzal, hogy a munkájának és saját magának éljen. A napi metrózás során azonban egyik nap megpillantja Jane-t, aki punk külseje ellenére azonnal megmelengeti a szívét.  Ám rövidesen kiderül, hogy a felnyírt hajú lány nemcsak másolja a punk életérzést és öltözködést; ő valóban az 1970-es évekből csöppent a jelenünkbe. August pedig rövidesen kénytelen lesz hatalmas áldozatokat hozni, ha nem akarja elveszíteni őt.

A fülszöveg egy izgalmas és szívmelengető regényt ígér nekünk, melyben a lehetetlen lehetségessé válik, főszereplőnk pedig mindent elkövet, hogy megmentse a  lányt, aki eltévedt az Időben.

Várható megjelenési dátuma: 2023. július 3.

A könyv a Libri oldalán kedvezményes áron már elő is rendelhető!
Mi már nagyon izgatottak vagyunk a regény miatt, hiszen amellett, hogy nagyon érdekesnek tűnik a történet, és az írónő előző könyvében sem kellett csalódnunk!

Casey McQuiston – One Last Stop (Egy utolsó megálló)

A ​Red, White, & Royal Blue New York Times bestseller szerzőjének tollából egy romantikus komédia, amitől eláll az olvasók lélegzete.

A cinikus huszonhárom éves August New York-ba költözik, és azt hiszi, ezzel bebizonyítja az igazát: hogy nem létezik varázs és filmvászonra kívánkozó szerelem, és az ember egy okos dolgot tehet: ha egyedül éli le az életét. El sem tudja képzelni, hogy egy 24 órán nyitva tartó palacsintázóban pincérnősködni és fura fazonokkal egy lakásban élni ezen sokat változtatna. És semmiképpen sem elképzelhető, hogy a metrós ingázás más lehet, mint nap, mint nap fárasztó unalomba merülni és áramkimaradásokat végigkínlódni.
Csakhogy meglát egy fantasztikus lányt a metrókocsiban.
Jane-t. A káprázatos, elbűvölő, rejtélyes és lehetetlen Jane-t, akinek nyers a modora, a haját taréjba fésüli és szelíd a mosolya, és amikor bőrkabátban megjelenik, Augustnak akkor lesz jó napja, amikor a legnagyobb szüksége van rá. A metrós fellángolás a nap legszebb perceit hozza el Augustnak, de hamar rájön egy nagy bökkenőre: Jane nemcsak hagyományos punk rockernek látszik, de szó szerint az 1970-es évekből csöppent a jelenbe, és Augustnak mindent meg kell ragadnia, amit a múltjában szeretett volna hagyni, hogy Jane segítségére legyen. Lehet, hogy ideje bizonyos dolgokban mégis csak hinni…
Casey McQuiston Egy utolsó megállója egy varázslattal teli, szexi, hatalmas szívű szerelmi regény, amiben a lehetetlen lehetségessé válik, miközben August mindent elkövet, hogy megmentsen egy lányt, aki eltévedt az Időben.

Hozzászólások