FilmekHírekMédia

További nevekkel bővülhet a Fekete özvegy szereplőgárdája!

A Vasember 2-ben felbukkant Natasha Romanoff a kezdetektől kezdve nagy népszerűségnek örvendett, ezért nem meglepő, hogy végül a Fekete özvegy is saját filmet kapott.

Úgy tűnik a rajongók imája meghallgatásra került és végre már javában zajlanak az előkészületek, sőt, lassan már talán hírt is kapunk arról, kit milyen szerepre sikerült leszerződni.  A hírek szerint például Rachel Weisz is esélyes az egyik főszerepre, hála A kedvenc című filmben alakított szerepének, melyért Oscar-jelölést kapott. A The Hollywood Reporter pedig azt adta hírül, hogy David Harbour – akit a Hellboy-ból és a Stranger Things-ből ismerhetünk – szintén a tárgyalásokat folytatja a Marvel filmek készítőivel.

Sajnos bővebb információkat még nem tudni a filmről, ahogy arról sem, hogy az említett két színésszel végül sikerült-e megállapodni, azonban azt már tudni, hogy a Scarlett Johansson filmjét Cate Shortland rendezi majd és 2020-ban fogják bemutatni.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?