Könyvek

TikTok sikerkönyv érkezik a Magnólia Kiadónál

Amber Smith regénye, az Amilyen akkor voltam hatalmas népszerűségnek örvend. A 2016-ban megjelent kötet komoly témája ellenére már kultikus hatással bír és ma már közel 100 milliós TikTok eléréssel rendelkezik.

A kötet március 12-én érkezik a boltok polcaira, Kéri Andrea fordításában. Ami pedig különösen izgalmas lehet az olvasók számára, hogy egyaránt megvásárolható lesz sima, illetve élfestett verzióban is!

A Magnólia ráadásul azt is elárulta nekünk, hogy a tavalyi évben Smith megírta a kötet folytatását is, így remélhetőleg hamarosan azt is olvashatjuk.

Fotó: Agave Könyvek

Amber Smith – Amilyen akkor voltam

Eden ​legszívesebben visszamenne az időben. Arra a bizonyos napra. Hogy mindent másképp csináljon: ne nevessen a srác poénjain, kerülje a pillantásait az este folyamán, és mindenképpen zárja be a hálószobája ajtaját.

A szóban forgó éjszakán ugyanis Edent a bátyja legjobb barátja megerőszakolta, a lány világa pedig összeomlott. Ami egykor egyszerű volt, most komplikálttá válik. Amit Eden egykor szeretett – akit egykor szeretett –, most gyűlöli. Amit egykor igaznak vélt, abból most hazugság lett. Már semminek sincs értelme, és bár Eden tudja, hogy el kellene mondania valakinek a történteket, nem képes rá. Ezért inkább eltemeti. Azzal az emberrel együtt, aki valaha volt.

Amber Smith provokatív bemutatkozó regénye feltárja a trauma által ejtett mély sebeket, és megmutatja egy fiatal lány erejét, aki megküzd a kamaszkor csalódásaival és elviselhetetlen fájdalmaival, az első szerelemmel és az első szívfájdalommal, a megszakadt és újraélesztett barátságokkal, miközben megtanulja elfogadni a túlélés erejét, amelyről nem is tudta, hogy ott rejtőzik a szívében.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?