Sorozatok

Teljes a Game Of Thrones-spinoff színészgárdája

Már korábban is olvashattatok az interneten egy esetleges Game Of Thrones-spinoff-ról. Elérkezett annak az ideje is, hogy megerősítsék, kik kaptak szerepet az új szériában. Állandóra szerződtették Naomi Wattsot, Josh Whitehouset, Toby Regbot, Ivanno Jeremiaht és Alex Sharpot. Mellettük feltűnik még a továbbiakban Jamie Campbell, Sheila Atim és Denise Gough is.

Naomi senki számára nem lehet ismeretlen, hiszen korábban olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Lehetetlen, a Kör vagy épp a még előbbi Babe, malac a városban című mozi. Josh Whitehouse a Poldark sorozat egyik főbb karaktere volt, míg Toby Regbo a CW-nél tevékenykedett, Reign szériában formálta meg Francis herceg karakterét. Ivanno a Humans-ban játszik jelenleg is, hiszen Max-et alakítja már három éve.

Az előzménysorozat az anyaszéria előtt ötezer évvel fog játszódni, így tulajdonképpen egy teljesen mást fogunk kapni, mint a Game Of Thrones kapcsán. Reméljük, hogy ennek is legalább akkora sikere lesz, mint elődjének! A forgatások tavasszal kezdődnek meg a Kanári-szigeteken, majd Észak-Írországban folytatják azt a későbbiekben.

Megérkezett az HBO 2019-es csatornapromója

Hozzászólások