HírekMédiaSorozatok

Take Two – Elstartolt az ABC újdonsága

A nyári tévészezonra szánta az ABC a legújabb sorozatát, amely a Take Two nevet viseli. Főszerepben a Narancsvidék és a Hart Of Dixie sztárja, Rachel Bilson, mellette pedig Eddie Cibrian, akit korábbról a Miami Helyszínelőkből ismerhet a közönség.

A rengeteg nyomozással tűzdelt széria egy korábban sikeres krimisorozat főszereplőjéről szól, aki az elvonót követően egy magánnyomozó mellé szegődik. Rachel Bilson alakítja majd Sam-et, Eddie pedig Eddie Valetik-et formálja meg. Mellettük Roberto-t alakítva feltűnik még Xavier de Guzman, illetve Rollins nyomozó, akinek bőrébe pedig Aliyah O’Brien bújik.

A premierre június 21-én került sor a tengerentúlon. A krimiszéria a Castle készítőjének nevéhez, Andrew Marlowe-hez fűződik. A Take Two pilot nélküli berendelést kapott még tavaly ősszel, és a terv szerint idén szeptemberben került volna bemutatásra. A csatorna viszont döntött, és előrehozta a premiert. Jó kérdés, hogy ez vajon mire lesz elég, ám mivel nemzetközi koprodukciós, előre eladták számos ország számára, tehát a további évadberendelések szinte készpénznek vehetők.

Forrás: sorozatjunkie.hu

Hozzászólások