Könyvek

Szívmelengető romantikus regény érkezik az Animus Kiadónál!

Az Animus Kiadó az utóbbi időben több új könyv megjelenését is bejelentette. Az egyik ezek közül a Ráadásszerelem című különleges romantikus történet, mely nemcsak a szerelemről szól, de olvashatunk benne veszteségről és az újrakezdésről is.

Sofie Cramer Ráadásszerelem című könyvének főszereplője Clara, akinek párja Ben egy heves vita után egy szó nélkül eltűnik. A lány csak később értesül róla, hogy tragédia történt és a férfi életét vesztette. Még fájdalmasabbá teszi a dolgot, hogy Ben alig pár héttel az eset előtt kérte meg a kezét. Egy nap, hirtelen ötlettől vezérelve SMS-t ír barátja telefonszámára. Azt azonban nem tudja, hogy a számnak azóta új tulajdonosa van: Sven, egy fiatal újságíró, akit annyira megérintenek a lány üzenetei, hogy egy idő után nekiindul, hogy utánajárjon ki küldözgeti ezeket a rejtélyes üzeneteket.

Vajon mi lesz a vége a találkozásnak? Elég bátrak lesznek vajon, hogy szembenézzenek a múlttal és talpra álljanak?

A Ráadásszerelem tehát egyszerre tűnik egy szívmelengető romantikus történetnek, de közben nagy valószínűséggel könnyeket is fog majd a szemünkbe csalni.

A könyvből ráadásul korábban már két film is készült, az amerikai feldolgozás pedig május 25-től látható a mozikban  Sam Heughan, Priyanka Chopra és Celine Dion főszereplésével.

A kiadótól ráadásul már be is szerezhetjük, ugyanis 2023. május 18-án megjelent!

Sofie Cramer – Ráadásszerelem

Szívmelengető történet szerelemről, veszteségről, egy szerencsés véletlenről és sok-sok üzenetről

Egy heves vitát követően Clara barátja egyszer csak szó nélkül eltűnik. A lány nem sokkal később megtudja, hogy Ben tragikus módon életét vesztette. Pedig alig néhány hete kérte meg a kezét! Clara teljesen maga alá kerül. Ben hiánya egy nap, két évvel később arra sarkallja, hogy SMS-t írjon neki, és a napi rendszerességgel küldött üzenetekben lassan újra támaszra lel.
Amiről Clara nem tud: hogy Ben számát időközben újra kiadták. Így az üzenetek Svennél, a fiatal újságírónál landolnak, és azok olyannyira megérintik a férfit, hogy nemsokára elindul, hogy felkutassa a titokzatos feladót.
Sem Sven, sem Clara nem tudja, mire számíthat, de ami biztos, hogy mindkettejük élete gyökeresen megváltozik majd…

A nagy sikerű német regényből két film is készült, a történet amerikai feldolgozása 2023 májusától látható Sam Heughan, Priyanka Chopra és Celine Dion főszereplésével.

Hozzászólások