Színészek, akik már elkeltek az idei pilotszezonra

Az idei országos pilotszezon biztos, hogy rendkívülien fog alakulni. A koronavírus miatt a már régebbi sorozatok forgatásai leálltak, a többség már be is jelentette, hogy csonka évaddal jelentkezik idén. A méltán híres Grace klinikából például kettő résszel kevesebb készült el, ezeket már le sem forgatják idén, emellett a CW és más nagyobb csatorna alkotásai is hasonlóan jártak.

A piltoszezon most kezdődne el, legalábbis ami a készítést illeti. A színészek már korábban leszerződtek, ám az első részeket nem tudják leforgatni, így kérdés lesz egyáltalán az, hogy melyiket rendelik be. Több nagyobb híresség is szerepet kapott egy-egy produkcióban. Ilyen például a Tuti gimi és a Bűnös Chicago sztárja, Sophia Bush. A hölgy a Love, Victor című komédiában kapott lehetőséget, amiben együtt játszik Mason Gooding-gal és Thamys Bertoldi-val.

Korábban már többször írtunk a Shooter-ről, amelynek végezetével Ryan Philippe ismét főszerepben látható a közeljövőben. A The Big Sky az idei szezonban indul, amelyről egyelőre csak annyit tudni, hogy egy drámasorozatról van szó.

A Supergirl sztárja, Odette Annable sem maradt szerep nélkül 2020-ra. A színésznő lehetőséget kapott a Thirtysomething(else) című alkotásban. A dráma az ABC-re készül az őszi szezonra. De visszatér a képernyőkre Patrick Demsey, a Grace klinika korábbi sztárja, Mayim Bialik, az Agymenők Amy-je és Rose McIver is, akit pedig az iZombie kapcsán ismerhetett meg a közönség.

Ne feledkezzünk meg továbbá a Pretty Little Liars Spencer Hastings-éről se. Troian Bellisario az elmúlt időszakban első gyemekének születésével és nevelésével volt elfoglalva, ám mostanra kész visszatérni a sorozatok világába. A színésznő a Ways & Means című drámában kapott szerepet, ráadásul ebben tér vissza a már említett Patrick Demsey is. A sorozat a CBS-re készül, így a siker garantált.

Ami a forgatásokat illeti, fentebb írtam, hogy nehézkesen fogják összehozni a koronavírus miatti leállások miatt. A Kanadában forgó alkotásoknak fel kell készülniük arra, hogy a tervezettnél később kezdhetik majd el a készítést, nagyjából június végén, július elején. Ez valószínűleg hatással lesz az őszi premierekre is, ami kihathat a premierek eltolására, a nagyobb évadközti szünetekre, de a rövidebb szezonokra is.

Hozzászólások