MédiaSorozatok

Spin-offot kaphat a Riverdale

Épphogy megkezdődött a második szezon, hivatalossá vált a The Chillin Adventures of Sabrina pilotszkripjének berendelése. Tudniillik az egész széria egy képregényen alapul, aminek természetfeletti-aspektusa van, így nem csoda, hogy a CW ezzel is megpróbálkozik.

A csatorna nagyot kaszált a Riverdale sorozatukkal a második évad premierjén, hiszen majdnem kétszer annyi nézőt ültetett a képernyők elé, mint a tavaszi finálé. Ez hatalmas növekedés lenne bármely csatornánál vagy szériánál. Épp ezért nem meglepő, hogy végül egy testvérsorozat is készülhet hozzá.

A The Chilling Adventures of Sabrina-ról egyenlőre annyit tudunk, hogy jövő év elején forgathatják le a pilotot, és ha minden jól megy, június környékén megkaphatja a berendelést is. Aki ismerte a Sabrina, a tini boszorkány történetét, annak nem lesz ismeretlen ez a vonal sem. A főszereplő ugyanis Sabrina Spellman lenne az előzőekben említett sorozatból. A továbbiakról és a pontos történetről még nincs információ, de nagy esélye van a sikerre egy ilyen ugrást követően az anyasorozattól.

Forrás: https://am24.akamaized.net/

Hozzászólások