Könyvek

Sorozatgyilkos gyermeke vadászik gyilkosokra Barry Lyga legújabb regényében!

Akik odavannak Den Wells Nem vagyok sorozatgyilkos című könyvéért, vagy úgy nagyjából a gyilkosos sztorikért, azoknak van egy jó hírünk! Barry Lyga Gyilkosokra vadászom című regénye ugyanis már a polcokon van!

A történetben Jazz a világ egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának fia. Pont ezért, napról napra be kell bizonyítania az embereknek, ő nem olyan mint az apja. Egy napon azonban brutális gyilkosság történik és a beilleszkedési zavaros fiú nyomozásba kezd, hogy bebizonyítsa, nem ő volt a tettes.

Akik szeretik a thrillert, ne habozzanak, szerezzék be a könyvet, ugyanis a Gyilkosokra vadászom a Jasper Dent sorozat első része. A sztori tehát ezzel nem ér véget.

Jazz a világ leghírhedtebb sorozatgyilkosának gyermekeként nőtt fel, és a Jó Öreg Apu mindent megtett annak érdekében, hogy fiacskája elsajátítsa a szakma minden csínját-bínját. A vérgőzös gyermekévek elmúltával a tizenhét éves Jazz képes arra, amire még a legtapasztaltabb nyomozók sem: szinte zavarba ejtő természetességgel tud egy gyilkos fejével gondolkodni.

Egy nap brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság híre kavarja fel az álmos kisváros, Lobo’s Nod lakosságának mindennapjait. Egyesek úgy vélik, hogy az alma talán nem is esett olyan messze a fájától, és a történtekért a zárkózott, beilleszkedési nehézségekkel küzdő fiú a felelős. Jazz a seriff határozott tiltása ellenére nyomozásba kezd, hogy megakadályozza a további gyilkosságokat, és hogy mindenkinek bebizonyítsa: ő nem olyan, mint az apja.

Mert ha sikerülne meggyőznie az embereket, talán végre ő maga is elhinné.

Az Alexandra Kiadó sorban érkezik újabbnál újabb regényekkel, amik igen széles skálán mozognak. Ha kíváncsiak vagytok a megjelenésekre, a friss hírekre, ne felejtsétek el követni a kiadó facebook és instagram oldalát se!

http://www.ahmagazin.com/konyvek/ujabb-fekete-tor-testveriseg-kotet-kerult-a-polcokra/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?