Sorozatok

Sorozatajánló: The Mick

A The Mick egy amerikai televíziós sitcom, amelyet a Fox sugárzott. Dave Chernin és John Chernin készítette, a sorozat főszereplője pedig Kaitlin Olson, aki szintén ügyvezető producerként segítette a műsor felépítését. A sorozat 2017. január 1-jén debütált, az epizódok 30 percesek voltak és összesen két évadot élt meg. A magyar címe a Mick kell a gyereknek! lett és 2017 augusztusában került a tv képernyőre.

A The Mick története

Kaitlin egy felelőtlen nőt alakít, akinek a neve Mackenzie “Mickey” Molng. Az egész sorozat arról szól, hogy Mickey három gyerek gyámjává válik, miután az elidegenedett és gazdag nővérét, Pamela “Poodle” Pemberton és férje, Christopher menekül az FBI elől, akik adócsalás miatt körözik őket. Egy nap után, amikor a három gyerekre (Sabrina, Chip és Ben) felügyel, Mickey-t felhívja Poodle, hogy elmondja, ő és Christopher elmenekülnek az országból. Ennek eredményeként Mickey és az álbarátja Jimmy és a házvezetőnő Alba segítségével azon van, hogy felnevelje a három gyereket, ami rengeteg vicces pillanatot eredményez.

Érdekességek a The Mick sorozatról

  1. A műsort teljes egészében Kaliforniában forgatták, a rendezője Rebecca Asher volt.
  2. Egy tényleges Los Angeles-i kastélyt használnak a sorozatban a Pemberton birtokaként.
  3. Sabrina Pemberton (aki Sofia Black-D’Elia alakít), a legidősebb gyerek majdnem ugyanolyan lázadó, mint Mickey. A nyolcadik epizódban megtudhatjuk, hogy teste bal oldalán egyszarvú tetoválás van, azonban Sabrina még mindig 18 éven aluli. Az Egyesült Államokban minden államban van egy törvény, amely szerint tetoválni akaró személynek legalább 18 évesnek kell lennie.
  4. A harmadik epizódban Alba (akit Carla Jimenez alakít) elárulta, hogy Pemberton gyermekeit már csecsemőként szoptatta. Ez azt jelenti, hogy legalább 18 évig a Pembertonoknál dolgozott és együtt élt velük.
  5. Jimmyt, Mickey barátját Scott MacArthur alakítja a show-ban. Ez a szereposztás azonban nem sokkal a forgatás előtt született meg. Eredetileg azt tervezték, hogy Nat Faxon (The Zoo Keeper, Ben and Kate, Tammy – Full of Wack) vállalja a szerepet.
  6. Ben Pembertonnak (Jack Stanton a megformálója), a Pembertonok legfiatalabb gyermekének nemcsak hogy nincs gagreflexe, de orvosa szerint bármit meg tud emészteni. Azonban asztmában és laktóz-intoleranciában szenved.

A sorozat a csökkenő nézettség miatt végül nem lett újabb évadra meghosszabbítva, pedig szerintem egy igazán érdekes és vicces sztorival szórakoztattak minket. Ti ismeritek a sorozatot? Mit gondoltok róla? Véleményem szerint mindenképpen megérdemelt volna még egy-két évadot.

Hozzászólások