Sorozatok

Sorozatajánló: Mr. Wrong

A török sorozatok továbbra is hódítanak, hiszen úton-útfélen szembe jön velünk egy-egy török gyártású széria. Ugyanakkor a hangulata, a történetek, illetve a karakterek meggyőzik a nézőt, hogy bizony nem lőtt mellé, amikor elkezdte nézni az adott sorozatot. A mostani sorozatajánlónkban Mr. Wrong (Bay Yanlis) kerül terítékre.

A történet

A sorozat 2020-ban került bemutatásra, országunkban a Life TV vetítette.
Ezgi (Özge Gürel)  folyamatosan csalódik. Sorra hagyják el a pasik, miközben ő mindent megtesz a kapcsolat érdekében. Legutóbbi párkapcsolatának megcsalás miatt lett vége, ő pedig teljesen elkeseredve kér segítséget unokatestvérétől és barátnőjétől. Megfogadja, hogy kerüli a rossz fiúkat.
Özgül (Can Yaman) gazdag és sikeres étteremtulajdonos, aki a nők kedvence. Minden este más hölgyet visz fel a lakásába, amiből gyakran adódnak kellemetlen helyzetek. Miután Ezgit ex pasija kiteszi a közös lakásukból, kénytelen unokatestvére, Cansu lakásába költözni, a szomszédban pedig ott lakik Özgül, a nőcsábász. Véletlenek sorozata, hogy ők folyamatosan találkoznak, majd megegyeznek, hogy Özgül segít Ezginek megszerezni egy menő orvost, Ezgi pedig eljátssza Özgül barátnőjét egy családi eseményen.

A sorozat nagyon jól kezdődik…

A Mr. Wrong nagyon jól indít. Özgür laza, vagány, vicces. Ezginek pedig elhisszük, hogy szerencsétlen a szerelemben, sajnáljuk, amiért átverte a párja. Özgür és Ezgi találkozásai is szórakoztatóak. Az első részeket a komédia jellemzi, mert sokat nevettem és nagyon tetszett kettejük megállapodása. Mivel Özgür tapasztalt a nők és a kapcsolatok terén, segít Ezginek abban, hogy a dokit megszerezze magának, miután egy partin teljesen elijesztette a nyomulásával. Tippeket, trükköket ajánl, elmondja neki mit mondjon egy esetleges találkozó alkalmával. Ezgi pedig cserébe eljátssza a barátnőjét, hogy Özgür édesanyja megnyugodjon, hogy fia végre révbe ért.
Itt kezdődnek a problémák. Mivel Ezgi és Özgür sok időt tölt egymással, a barátság szépen lassan átalakul. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, miközben a hátuk mögött komoly szövetség alakul, hogy tönkre tegyék Özgürt és a doki megkaphassa Ezgit.

 

Ármánykodás, ármánykodás hátán

A sorozat egyébként szuper lenne, ha végig megtartotta volna azt a laza, vicces oldalát. Ehhez képest egy idő után átment drámába, annyi benne a kavarás, hogy néha már azt sem tudtam ki kivel van. A másik, hogy a kezdetben nagyon hasonlított a Csúf igazság című filmre, hiszen ott is hasonló párkapcsolati tanácsokkal látja el Gerard Butler Katherine Heigl-t. Nem akartam párhuzamot vonni, mert egyébként a sorozat maga nagyon szórakoztató volt az elején, tetszettek a poénok, Özgür dumája, Ezgi naivsága. Még a kettejük szerelme is megható és szép volt, de a rengeteg ármánykodás kicsit elvette azt a pikantériáját, amire a sorozat épült. Azt is aláírom, hogy a karaktereknek fejlődniük kell, Özgür pedig nagy nőcsábászból, hős szerelmes lett, mégis számomra hiányoztak belőle a végén a poénok. Arról nem beszélve, hogy a befejezés is olyan semmilyen volt, ami tulajdonképpen nem a karakterek hibája.
A mellékszereplők  szimpatikusak, még a folyton nyávogó Cansu is, aki egy gyerekes férfival él együtt, de Deniz és Ozan kapcsolatának alakulása is szuperül volt felépítve.

A Mr. Wrong vége sajnos olyan semmilyenre sikeredett. Az ember várná a folytatást, hiszen maradtak nyitva kérdések, amelyek megválaszolatlanok maradtak, de információk szerint eleinte úgy tűnt van esély a második évadra, végül mégis lefújták azt. Így csak 14 rész készült.

Összességében egy kellemes, nyári szerelmes történet, némi cselszövésekkel fűszerezve.

 

Hozzászólások