MédiaSorozatok

Sorozatajánló: Deception – Az ABC újonca

Az ABC csatorna legújabb midseason sorozata pár hete debütált. A Deception egy bűvésszéria, ahol egy ismert illuzionista próbálja lenyűgözni a nézőket. Ez teszi érdekesebbé a krimis beütés, amely során a férfi csatlakozik az FBI-hoz. Főszerepben Jack Cutmore-Scott áll, akit korábban a Bad Match című filmben láthatott a közönség. 

 

Cameron Black egy igen tehetséges bűvész, aki a tévén keresztül és persze élő közönség előtt próbálja lenyűgőzni az embereket. Ez sikerül is neki, mindaddig a pontig, amíg a segédjét le nem tartóztatja a rendőrség. Hogy kiszabadítsa, segít nekik kideríteni, hogy ki a valódi bűnös, természetesen sajátos módon, tehát a bűvésztudásával. Nem szeretnék spoilerezni, így csak annyit árulhatok el, hogy nagyon meg fogtok lepődni a dolgok alakulásán.

Nem egy tipikus tinisorozat, de nem is krimi. Valahol a kettő között. Az ABC nagyon eltalálta a hangulatot, legalábbis engem nagyon meggyőzött az első rész. Jack tökéletes választás volt a szerepre, nem semmi színészt találtak a semmiből. A történet szempontjából viszont inkább a krimirajongóknak ajánlanám a Deceptiont. Kissé hajaz a Lucifer sorozatra, ahol szintén egy karakter viszi a hátán a széria nagy részét. Itt is főként Cameron Black karaktere az, amely miatt érdemes belekukkantani a pilot epizódba.

Forrás: http://www.tvwatchus.com/
https://pmcvariety.files.wordpress.com/

Hozzászólások