MédiaZene

Sikeres lett Ariana Grande legújabb klipje is

Ariana Grande a 2019-es évet rögtön több sikeres dallal indította. Ugyan, még csak március van, de a legújabb klipjei nagy népszerűségnek örvendenek, tegyük hozzá joggal. Utóbbi dala már 103 millió feletti megtekintésnél jár, a videoklipje pedig elég ütősre sikeredett. 

Legutóbb már írtunk Ariana 7 rings videójáról, ami szintén sikeres, nézettsége napról napra növekszik. Akárcsak a jelenlegi, amely február 7-én debütált a youtube oldalán. A break up with your girlfriend, i’m bored című dalában arról énekel, hogy a fiú, akit kiszemelt magának, szakítson a barátnőjével, mivel nagyon is tetszenek egymásnak. Ehhez pedig Hannah Lux Davis rendezett egy kifogástalan videoklipet. A direktor elmondta, hogy szeretett volna egy szerelmi háromszöget kialakítani, amelyben Ariana a csábító. Egy partin kiszúr egy párt, ahol a lány nagyon hasonlít az énekesnőre, majd magukhoz hívja és együtt táncolnak. Később megjelenik a házukban egy partin, ahol folyamatosan játszik a tűzzel, a férfinek pedig nagyon is tetszik Ariana. A klip vége azonban nem várt fordulatot vesz, hiszen az énekesnő a barátnőjével kerül közelebbi viszonyba.
A videóban szereplő férfi, a Riverdaleből ismert Charles Melton alakítja, aki áradozott a közös projektről. Szerinte nagyon jó volt a munka és szívesen szerepelt a klipben is. A Billboard stílusosnak és szexinek nevezte a klipet, ami valljuk be eléggé fülbemászóra sikeredett.

Ariana legújabb lemeze a Thank U, next, február 8-án került a polcokra.

 

Hozzászólások