Sorozatok

Selena Gomez új sorozatban mutatkozik be

Selena Gomez új sorozatban lesz látható hamarosan. Az amerikai énekes-színésznő az utóbbi évtizedben leginkább zenei karrierjére koncentrált, de most ismét televízióban fog szerepelni. 

Selena Gomez sikeres a zenében és a vásznon is egyaránt. 28 évesen már számtalan díjat bezsebelt, világslágereket tudhat magáénak és hatalmas rajongótábort. A legnagyobb áttörést talán a Varázslók a Waverly helyből hozta meg számára, ami 2007-től volt látható. Ezután több filmben kapott szerepet, Hamupipőke-történetben, Csajok Monte-Carloban vagy a  Rossz szomszédságban, továbbá látható volt saját klipjein kívül más énekesek videóiban is.

Only Murders in the Building

A Hulu csatorna új sorozatot mutat be hamarosan, amelyben az énekesnő mellett olyan hírességek kaptak szerepet, mint az Örömapa filmekből ismert Steve Martin és Martin Short.

A történet szerint  három főszereplő él-hal a bűntettekért, ám egyszer csak összefogva együtt kell megoldaniuk egy gyilkosságot a saját bérházukban.

Steve Martin és  John Hoffman közösen írták és hozták létre a sorozatot, Dan Fogelman és Jess Rosenthal producerekkel együtt. Két főszereplő, név szerin Selena Gomez és Martin Short is társ produceri feladatokat látnak el.
A sorozatban a komolynak hangzó cím ellenére, poénokban is lesz részük a rajongóknak, hiszen Steve Martin inkább vígjátéknak szánja az Only Murders in the Building-et. Úgyhogy, aki belekezd biztosan nagyon szórakoztató jelenetekben lesz része.
Hulu május közepén adta ki a fél perces előzetest , illetve megerősítette, hogy az Only Murders in the Building augusztus 31-én debütál. Az epizódok hetente jelennek majd meg és összesen tíz részt láthatnak majd a rajongók.

 

Hozzászólások