HírekMédiaSorozatok

Saját sorozatot kap Loki, a Marvel trükkös istene

A Marvel rajongók körében régóta kering az a hír, miszerint a Disney egy streamplatform létrehozását tervezi. A pletykák szerint saját gyártású sorozatokat is szeretnének, többek között a filmekből már jól ismert képregénykarakterekkel. Elsőként Loki és Skarlát Boszorkány neve merült fel, de egy Sólyom és Tél katonája történetre is számíthatunk a jövőben. A stúdió részéről ugyanakkor nem történt hivatalos megerősítés. Mostanáig. A Tom Hiddleston által megformált trükkös isten, Loki, már biztosan helyet kap a hamarosan induló, Disney Plus névre keresztelt műsorszolgáltatón. Ezt maga a Bob Iger, a Disney elnöke jelentette be.

Lokival 2011-ben találkozhattunk először a Thor első részében, majd egy évvel később, a Bosszúállókban tért vissza. Bár ő volt a film főgonosza, Tom Hiddleston zseniális alakításának köszönhetően a karakter nem várt népszerűségre tett szert. Ennek köszönhető, hogy végül a 2013-ban kiadott Thor: Sötét világba is bekerült, ugyanis az eredeti tervek szerint nem szerepelt volna a filmben. Ezután a Thor: Ragnarökben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is láthattuk. A jövő évben megjelenő Bosszúállókban szintén visszatér majd, de hogy milyen formában, arról eddig semmit sem tudni. Pontosan emiatt, a sorozattal kapcsolatban elég sok még a kérdőjel. Azt már biztosra vehetjük, hogy elkészül, ám a történettel kapcsolatban semmilyen információ nem látott még napvilágot.

A hírek szerint hat-nyolc epizódra számíthatunk, amiknek az elkészítéséért maga a Marvel Studios felel majd. A filmjeikből kiindulva, bizakodóak lehetünk a Loki szériával kapcsolatban, és remélhetőleg ugyanolyan sikeres lesz, mint a moziba szánt produkciók. Sajnos Thor felbukkanása nincs tervben, így valószínűleg Chris Hemsworth nem fog szerepelni a sorozatban. A Skarlát Boszorkány, illetve a Tél katonája széria még hivatalosan nem került megerősítésre, de várhatóan ez hamarosan változni fog.

Hozzászólások