Könyvek

Romantikus regény érkezik az Álomgyárnál!

Az Álomgyár Kiadó sorra jelenti be az őszi megjelenéseit, melyek közt találhatunk thrillereket, de romantikus történeteket is. A napokban egy olyan könyv hírét hozták el nekünk, ami inkább az utóbbi kategóriába tartozik.

Holly Miller Ha volna két életem című regényének főszereplője Lucy válaszút elé érkezett az életében. Felmond a munkahelyén és rögtön aznap este megismeri a fotós Calebet. Viszont mellette egykori szerelmével Maxszel is összefut. A lánynak két választása van; vagy megvalósítja írói ambícióit vagy Londonba költözik és feléleszti a karrierjét.

A könyv különlegessége, hogy párhuzamosan futnak egymás mellett a történetek, így megismerhetjük mindkét választás következményeit és nehézségeit.

Az egyikben Lucy végre megvalósítja gyerekkori álmát és belekezd írói pályafutásába, oldalán Calebbel. De vajon képesek lesznek megnyílni egymás előtt? Ugyanúgy képzelik egyáltalán a jövőjüket?

A másik történetben Lucy él a lehetőséggel és Londonba költözik, ahol megpróbálják újra feléleszteni a kapcsolatukat Maxszel. Vajon sikerül nekik? Jó ötlet egyáltalán az újrakezdés?

Holly Miller regénye az örök kérdést boncolgatja: létezik olyan, hogy lelki társ?

A kötet előreláthatóan 2022. október 5-én fog érkezni az Álomgyár Kiadó gondozásában.

Sőt, már elő is rendelhetjük, 20% kedvezménnyel!

Holly Miller – Ha volna két életem

„Megható, ​elgondolkodtató, csodálatosan romantikus.” – Emily Stone, sikerszerző
„Gyönyörűen megírt, függőséget okozó könyv.” – Nicola May, bestsellerszerző

A sors vagy a véletlen dönti el, hogy kik vagyunk és kit szeretünk?
Lucy válaszúthoz érkezett. Aznap este, hogy felmondott a munkahelyén, megismeri Calebet, a tengerparti városka helyi fotósát, és egykori szerelmével, Maxszel is összefut. Vajon mi lenne Lucy számára a helyes út? Végre megvalósítani az álmát, hogy író legyen, vagy Londonba költözni és újjáéleszteni a karrierjét? A döntése hihetetlen módon megváltoztatja az életét.
Mi lenne, ha maradna? Miután egy évtizeden át kerülgette legnagyobb álmát, Lucy végre szembenéz a félelmeivel, és billentyűzetet ragad. A jóképű, művészlelkű Calebbel való bimbózó románcának köszönhetően most több ihletet kap, mint valaha. De vajon Lucy és Caleb meg tudnak nyílni egymás előtt a múltbéli szívfájdalmaik után? És vajon a másképpen kanyargó útjaik ugyanoda vezetnek, ahová ők szeretnék?
Mi lenne, ha költözne? Az izgalmas főváros és egy szuper új munka jó kezdet. Ez ad neki bátorságot, hogy szembenézzen Maxszel, és az iránta újra fellobbanó érzéseivel. Ki akarja végre deríteni, mi is történt velük annak idején. De vajon tényleg jó ötlet a múltban vájkálni, amikor most annyira jó együtt, és mintha a sors terelte volna őket egy helyre?

Holly Miller sikerszerző regényében a párhuzamosan futó cselekményszálakban egy elsöprő erejű történetnek lehetünk szemtanúi, ami felteszi a kérdést, amire mindenki kíváncsi: létezik olyan, hogy lelki társ?
„Az elejétől a végéig le fog kötni.” – Publishers Weekly
„Megható, reménytelenül romantikus szerelmi történet arról, hogyan irányítsuk a választott életutunkat. Nem tudtam letenni.” – Sophie Cousens, írónő
„Kihagyhatatlan.” – Katie Marsh, bestsellerszerző

Hozzászólások