Könyvek

Romantikus kisregény érkezik Julie V. Scott-tól!

Az eddig csak sikeres könyves gyertyakészítő vállalkozásáról ismert Julie V. Scott a napokban jelentette be, hogy magánkiadásban nemsokára megjelenik első regénye, melynek címe Before Heaven lesz!

Julie-nak ráadásul eszében sincs megállnia egy könyvnél; egy egész sorozatot tervez, melynek már a neve is megvan: Sky of Heaven. Egyelőre a sorozat előtti előzményeket olvashatjuk majd  kisregény formátumban.

A történet főszereplője Remington Blake, akinek mindene a zene. De vajon ez segíthet neki túlélni alkoholista apja mellett? A kilátásai nem éppen rózsásak, ám egy nap egy új diák, Natalie Keller érkezik az iskolába és a feje tetejére állítja a fiú addigi életét.

A kötetet már akár elő is rendelhetjük 20% kedvezménnyel, sőt Julie-ék még egy egyedi gyertyával is szeretnék megünnepelni a könyv érkezését, amit már szintén megrendelhetünk a webshopjukból.

A Before Heaven várható megjelenési ideje: 2022. szeptember 29.

Julie V. Scott – Before Heaven (Sky of Heaven 0.)

Vajon lehet olyan erős szeretetet érezni a zene iránt, hogy az megmentse a lelkedet?

Remington Blake erre keresi a választ, miközben próbál túlélni alkoholista apja ámokfutása mellett. Maga sem tudja, hogyan kellene viszonyulnia az élethez, ám egy nap Natalie Keller besétál a Hartford Gimnázium ajtaján és fenekestől felforgatja az addig ismert életét.
A lány reményt ébreszt benne, már nem csak létezni próbál, hanem szeretetre és sikerre vágyik. De vajon az iránta táplált érzései elegendőek ahhoz, hogy a legnehezebb időszakokon átsegítsék?

Julie V. Scott kisregénye, a Before Heaven betekintést enged egy nem mindennapi fiatal életébe, aki pontosan tudja, milyen érzés a lejtő alján lenni, ahonnan már csak úgy tudsz kijutni, ha valaki kinyújtja feléd a kezét.

A történet a Sky of Heaven sorozat nulladik, egyben bevezető kötete.

Hozzászólások