Sorozatok

Régi szereplő is látható lesz a Szex és New York folytatásában

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, úgy látszik, hogy a híres New York-i szinglik visszatérnek a képernyőkre. A HBO gyártásában készülnek majd az új epizódok, s talán tavasszal el is kezdődnek a forgatások. A hírek szerint viszont egy régi szereplő is csatlakozik majd. 

A sorozat nagy sikernek örvendett a ’90-es évek végén, majd a 2004-es befejezéséig hat évadot sikerült készítenie az alkotóknak. Samantha, Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) mindennapjai és pasizásai beköltöztek a tévé képernyőire. Annyira kedvelték őket a rajongók, hogy a finálé után néhány évvel két filmet is bemutattak a mozikban.

Úgy látszik, hogy most is látnak a karakterekben annyit, hogy tíz epizódban mutatnák be, hogyan élnek most. Az azonban biztos, hogy ellentétekre hivatkozva a Samantha Jones-t alakító Kim Cattrall nem lesz benne a folytatásban. A napokban viszont egy régi szereplőről lebbentették le a fátylat, aki viszont igen is benne lesz a Szex és New York legújabb részeiben. Ő pedig nem más, mint Carrie egyik másik nagy szerelme, Aiden (John Corbett). A jóképű, segítőkész bútortervező újra felbukkan, ami valószínű felborítja majd a dolgokat.

Kíváncsiak leszünk, hogyan fog elsülni Aiden felbukkanása, Mr. Big (Chris Noth) és Carrie Bradshaw között. Ti várjátok az új epizódokat? 

 

Hozzászólások