Prescott nővérek trilógia Christina Dodd tollából

Christina Dodd amerikai írónő tollából számos romantikus kötet látott napvilágot. Dodd az Idaho-i egyetem elvégzése után műszaki rajzolóként kezdett el dolgozni. A munka mellett számos romantikus könyvet elolvas, amelyek többségének más befejezést képzel el. Lánya születése után otthon marad, s belevág a regényírásba. A Gyertya az ablakban hozta meg számára az átütő sikert, kötete elnyerte az amerikai romantikus íróknak odaítélt Golden Heart díjat. Mikor családjával új helyre költözik, akkor kezd bele a védjegyének számító történelmi ihletésű romantikus regények írásának.

A Prescott nővérek trilógiája is lebilincselő olvasmány lehet a romantikus történetek kedvelőinek. 

I. kötet – A lelkész lánya

Amikor Hope Prescott szülei eltűntek, a lány gondtalan élete örökre semmivé foszlott. Őt és három testvérét az ország különböző árvaházaiba küldték. A történet kezdetén, hét évvel a történtek után, még mindig testvérei után kutat. Egy telefonos üzenetközvetítő szolgálatnál áll alkalmazásban, és úgy kezeli az ügyfeleit, mintha a közvetlen hozzátartozói lennének. Az egyik alkalommal a dúsgazdag üzletember, Zachariah Givens hívja, és Hope szolgálatait kéri, a lány pedig azt hiszi, egy inassal áll kapcsolatban. Zacket, akinek elege van abból, hogy mindenki a pénze miatt keresi a kegyeit, odavan a lány őszinteségétől és nyíltságától – nem beszélve szexis hangjáról -, ezért nem siet tisztázni a helyzetet. Miközben barátságuk szerelemmé alakul át, Zack elhatározza, megszerzi a lányt, még annak árán is, hogy feladja a függetlenségét és feleségül veszi. Mikor azonban Hope rájön a férfi csalására, Zack úgy dönt, hogy megoldja a lány körül szövődő rejtélyt, ugyanis tudja, hogy ez a kulcsa a közös jövőjüknek.

Fotó forrás: https://www.regikonyvek.hu/images/1000×768/resize/alelkesz_44rzpuhd.jpg?v=1

II. kötet – Majdnem szerelem

A Prescott nővérek szülei eltűntek, a kislányok pedig hárman három különböző nevelőotthonba kerültek. Az időközben független fiatal nővé cseperedett Pepper, a középső lány lázadó, ösztönös természetének köszönhetően nagyobb sérülések nélkül átvészeli élete kritikus időszakát. Azonban amikor egy lövöldözés szemtanúja lesz, akkor rá kell jönnie, hogy semmi nem kerek az életében, s sürgősen menekülnie kell, hiszen a bűnözők a nyomába erednek, hogy elhallgattassák.

Egyetlen menedékként a régi otthona tűnik a legjobb megoldásnak. Meglepődve veszi tudomásul, hogy régi nagy szerelme, Dan Graham az eldugott hegyi farmon él. Pepper úgy gondolja, hogy Dan már egyáltalán nincs rá hatással, hiszen eltávolodtak egymástól. A férfi terroristaelhárítóként dolgozott, így minden feltétel adott, hogy meg tudja védeni a lányt az üldözőitől. Ám rendszerint a hosszan tartó vágy válik igazán mély, érzéki szenvedéllyé. Náluk sincs másként… Pepper hamar ráébred, hogy csak úgy kaphatja vissza az életét, ha teljes egészében Dan-re támaszkodik, hiszen a férfi nemcsak az üldözőitől akarja megvédeni, hanem örökké védelmezni szeretné őt.

Fotó forrás: https://www.regikonyvek.hu/images/1000×768/resize/majdnem_9rhq3ufn.jpg?v=1

III. kötet Közel hozzád

Caitlin Prescott kisbaba volt, amikor a szülei eltűntek. Egy jómódú texasi család fogadta örökbe, és a neve Kate Montgomery lett. Úgy nőtt fel, hogy semmiféle emléke nem volt a szüleiről, két nővéréről és bátyjáról, akik kutattak utána, próbálva jóvátenni egy szörnyű tévedést, ami huszonkét évvel korábban, egy texasi kisvárosban történt. Ambiciózus fiatal riporterként Kate rájön, hogy nem sokkal álmai állásának elfoglalása után egy austini tv-állomásnál, valaki követi minden lépését. Miért próbálja meg egy autó elütni? Ki akarja őt megölni? Bizonytalan helyzetét érdekes történetté változtatva felfogad egy testőrt, aki követi a férfit. Azonban nem számol Teague Ramos hűvös, pengeéles elméjével, és a kettejük között sistergő vonzódással. Amikor Teague összekapcsolja egy austini előkelőség halálát Kate gyermekkorának megválaszolatlan kérdéseivel, Kate azon kapja magát, hogy sorra bekukucskál múltjának veszélyes ajtajai mögé, és a hajszában csak rejtélyes testőre vigyáz rá.

Fotó forrás: https://www.regikonyvek.hu/images/1000×768/resize/kozel-hozzad_zmdyd4bc.jpg?v=1

 

 

 

Hozzászólások