Sorozatok

Pilotszerepek | #1

Megkezdődött a pilotepizódok berendelése. Ennek kapcsán számos hírt fogunk megosztani veletek, amikben főként a szereplőkkel kapcsolatosak. Első körben az elmúlt két-három hét hírei közül válogattunk. Sok olyan széria van, amiből egyelőre csak pilotok készülnek, de vannak olyan sorozatok is, amikből már az egész első szezont berendelték. Lássuk tehát, hogy milyen alkotásokat várhatunk a közeljövőben és azokban kik kapnak főszerepet!

 • Új sorozatként érkezik az Apple, amelyből első körben nyolc epizód készül el. Főszerepben Richard Gere, akit szerintem senkinek sem kell bemutatni. A széria az izraeli Nevelot feldolgozása lesz. A sorozat a thriller kategóriába van besorolva, egy kissé humoros vonásokkal ellátott két idős vietnámi veteránról szól, akik elítélik a fiatalokat. Egy kis önvédelem okán elkövetett hibájuk hatalmas következményekkel jár, az eseményket pedig egy nő indítja el, akibe mind a ketten szerelmesek már 50 éve, őt viszont elgázolja egy autó.
 • Pilotszkriptként csatorna nélkül egyelőre, de készülőben van a Sometimes I Lie című sorozat, amelyet a Warner Bros TV és az A Very Good Production gyártana. Főszerepben Sarah Michelle Gellar, produceri székbe pedig Ellen DeGeneres ül. A történet Aleice Feeney könyve alapján készül, amely egy nőről szól, aki egy kórházban tér magához, de képtelen mozogni és beszélni, illetve a szemét is csak egy kicsit tudja kinyitni. Mindent hall maga körül, de erről senki nem tud. Fogalma sincs arról, hogy mi történt vele, de gyanítja, hogy mindennek a hátterében a férje áll.
 • Új sorozatként készül el a Dare Me, amelynek főszerepében Willa Fitzgerald, Herizen Guardiola, Zach Roerig és Paul Fitzgerard állnak. A történet középpontjában két barát áll, akik egy új edző érkezésével fellendítik az iskolai csapatukat, miközben fizikailag és lelkileg is megtesznek mindent, hogy sikeresek legyenek.
 • Szintén új sorozat lesz az Y, amely Brian K. Vaughna képregénye alapján készül el. Főszerepben Barry Keoghan, Diane Lane és Marin Ireland állnak. A sztori egy férfiról és majmáról szól, akik olyan világban élnek, amelyben egy rejtélyes járvány kiírtott minden élőlényt, amely férfi kromoszómával redelkezik.
 • Pilotszerepet kapott még az ABC által készülőben lévő Happy Accident-ben JoAnna Garcia Swisher, Kether Donahue és Vanessa Williams. A sorozatról egyelőre nincsenek bővebb információk.

 • A CW-s Batwoman kapcsán egyre több információ lát napvilágot. A korábban a Reign-ben tündöklő Rachel Skarsten szintén állandó szereplőként lesz jelen a sorozat történetében. Ruby Rose mellett tehát ismét egy női főszereplőt kapunk a szériába. Mellettük lehetőséget kapott továbbá Meagan Tandy, Camrus Johnson és Nicole Kang is.
 • Szintén a CW-hez érkezik (egyelőre csak pilot státuszban) a Jane The Virgin spinoff sorozata. A Jane The Novela évados antalógia, amelyet Valentina Garza készít, rendezői székbe pedig Brad Silberling ül majd. Executive producerként jelen lesz az anyasorozat főszereplője Gina Rodriquez. Minden évad Jane Villaneuva egy-egy régényének története lenne, amit maga a szerző narrál majd. Az első szezon egy Napa-völgyi borászatban játszódik, ahol a család titkai nem maradnak sokáig a felszín alatt.
 • Új sorozatként készül el a Muss Scarlet and The Duke, amelyet az A+E Networks International gyárt majd. Főszerepben Kate Phillips áll, a 19. századi London első női nyomozójaként, aki apja halála utána egyedül marad, mindenféle vagyon nélkül. A kor szelleme ilyenkor azt diktálná, hogy csak házasság révén tud magának anyagi stabilitást biztosítani, ő mégis inkább egyedül próbálkozik ezzel. Egy magánnyomozói irodát nyit, de azért ez nem egy egyszerű menet, hiszen a férfiak világában nem könnyű fentmaradni. Egy társat szerez maga mellé, aki alkoholista, nagy játékos, de annál is nagyobb csajozós nyomozó.

 • Ewan McGregor is főszerepet kapott. A Halston című sorozat a Legendary Television gyártásban készül el. Amerika első celebbé vált divattervezőjének felemelkedéséről és bukásáról fog szólni. Halston birodalma egyet jelentett a luxussal, hírnévvel, státusszal és persze a szexszel. Egy ellenséges felvásárlásnak köszönhetően viszont küzdeni kellett neki, hogy megtarthassa a Halston nevet.
 • Pilotszerepet kapott továbbá Malin Akerman és Mykelty Williamson, mind a ketten az NBC-nél készülőben lévő Prism című sorozatban bizonyíthatnak.
 • Anna Camp pedig az All Together Now szériában tűnik majd fel, amely szintén az NBC-nél kerül képernyőre.
Forrás: sorozatjunkie.hu

Hozzászólások