Könyvek

Paranormális thriller érkezik az Agave Kiadónál!

Az Agave Könyvek mindig törekszik rá, hogy minél több új, ígéretes szerzőt is megismertessen a magyar közönséggel. Ennek apropóján ősz elején el is hoznak nekünk egy „újoncot”. Melissa Albert Bűnös szívünk mélyén című regénye tökéletes kikapcsolódásnak ígérkezik a paranormális thriller kedvelői számára.

A történetben Ivy-t követhetjük, aki egy buliból hazafelé tartva barátjával együtt majdnem halálra gázol egy meztelen, fiatal nőt, aki látszólag a semmiből kerül eléjük egy erdős úton. Ez azonban csak a kezdet és a lánnyal hamarosan sorozatosan furcsa dolgok kezdenek történni. Rövidesen Ivy rejtélyes anyjának titkai is egyre-másra kezdenek napvilágot látni. Vajon mi az, amit elkövetett a múltjában?

A történet két idősíkon játszódik; egyrészt követjük Ivy-t a jelenben, ahogy próbál fényt deríteni a titkokra, valamint az édesanyját az 1990-es évek Chicagójában, akinek még fogalma sincs, milyen erőkkel játszik.

A Bűnös szívünk mélyén tehát nagyon izgalmas regénynek ígérkezik, mely igazi csemege lehet a paranormális műfaj kedvelőinek. A kötetet már a nyár folyamán előrendelhetjük a kiadó webshopjából.

Várható megjelenési idő: 2023. szeptember 5.

Melissa Albert – Bűnös szívünk mélyén

Egy ​buliból hazafelé tartva a tizenhét éves Ivy és jövendőbeli expasija majdnem elgázolnak egy meztelen, fiatal nőt egy fákkal övezett út közepén. És ez csak a kezdete az egyre hátborzongatóbb eseményeknek. Ivy hamarosan meghökkentő dolgokra figyel fel otthon is: egy döglött nyulat talál a kocsibejárón, majd anyja bizarr főzetét a kertben elásva, de kisvártatva előkerül egy gyermekkori kincses doboza is a szülei gardróbszéfjéből.

Hamarosan a felszínre bugyognak Ivy titkolózó anyja múltbeli titkai. Mit követett el annak idején? És mi van, ha a természetfeletti erők, amelyekkel tinédzserkorában dacolt, most visszatérnek, hogy mindkettejüket kísértsék? Ivynak válaszokra lesz szüksége, ha el akarja kerülni a vészesen közelgő sötétséget. A részben Ivy jelenkori, külvárosi otthonában, részben pedig anyja mágiával átitatott, 1990-es évekbeli Chicagójában játszódó történet boszorkányos lendülettel, letehetetlenül száguld izgalmas befejezése felé.

Melissa Albert regénye titkokkal, hazugságokkal, rossz döntésekkel és veszélyes mágiával szőtt paranormális fantasy, ami a horror eszköztárából sem rest válogatni.

Hozzászólások