Könyvek

Önéletrajzi könyv jelent meg a híres drogbáró fiától!

Izgalmas kötet jelent meg az Alexandra Kiadónál! Ugyan ki az, aki ne hallott volna már a Pablo Escobar nevű kolumbiai drogbáróról? Ki az, aki ne ismerné legalább is egy kicsit is a sztorit róla? Szinte alig lehet találni ilyen embert. Na és mit tenne a kedves olvasó, ha 24 évesen szembesülne azzal, hogy az igazi apja a világ legnagyobb drogbárója?

Az Escobar fia: Az elsőszülött című önéletrajzi mű egyfajta önkifejezési eszköz, amelynek segítségével Roberto Sendoya Escobar megpróbálja feldolgozni mindazt a szörnyűséget, amit édesapja tett. Azt, amit neki át kellett élnie. Egy biztos, aki ezt a könyvet a kezébe veszi, garantáltan egy igaz akciótörténetet fog olvasni.

Roberto Sendoya Escobar – Escobar fia: Az elsőszülött

1965 októberében két harci helikopter csap le egy Bogotá melletti házra Kolumbiában. A brit titkosszolgálat, az MI6 egyik ügynöke által vezetett kolumbiai kommandósok célpontja egy kezdő bűnöző, Pablo Escobar bandája. A véres tűzharc nyomán a házban csak egy csecsemő marad életben agyonlőtt anyja mellett, akit a brit titkosügynök, Patrick Phillip Witcomb vesz magához. Így indul Roberto élete, aki csak negyed évszázaddal később tudja meg, hogy valódi neve Roberto Sendoya Escobar, apja pedig nem más, mint a világ legnagyobb drogbárója, Pablo Escobar.

Roberto Sendoya Escobar önéletrajzi könyve az Escobar-sztori teljesen új részleteit tárja fel. Megtudhatjuk belőle, hogyan próbálja újra és újra elrabolni Escobar a gyermekkorát testőrök között töltő elsőszülött fiát, és milyen mocskos nemzetközi játszmák során lesz Pablo a drogvilág megkérdőjelezhetetlen ura. Kiderül, hogyan játszik össze Roberto nevelőapja révén a brit titkosszolgálat Escobar kartelljével a pénzmosásban és a kábítószer-kereskedelemben, ahogy az is, hol lehetnek a drogbáró máig hiányzó milliárdjai. Az Escobar fia: az elsőszülött emellett egy megkínzott lélek vallomása, aki több évtizeden keresztül próbálta feldolgozni az egész életét megváltoztató titkot: igazi apja emberek ezreinek életét vette el, és további százezrekét tette tönkre.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?