Filmek

Októberben érkezik Julia Roberts és George Clooney vígjátéka

Úgy tűnik, hogy Geoge Clooney, Hollywood egyik legsármosabb színésze, és a Micsoda nő című filmmel befutott Julia Roberts közös moziban szerepelnek ez év októberében. Amit biztosra vehetünk, hogy unatkozni nem fogunk, hiszen parádés és vicces jelenetekre számíthatunk a sztároktól.

Beugró a Paradicsomba

A történet szerint rossz kapcsolatban lévő, elvált pár Balira utaznak gyermekük esküvőjére. A találkozáskor eléggé fanyalogva veszik tudomásul a másik jelenlétét. Azonban, ahogy szóba kerül a nász, úgy érzik lányuk (Kaitlyn Dever) túl hamar ugrik bele mindebbe. Tartanak attól, hogy ő is  ugyanazt a hibát követi el, mint ők a múltban, ezért egyáltalán nem támogatják. Az ellenségekből aztán szövetségesek lesznek, hogy megakadályozzák a menyegzőt.

A filmet Queenslandben forgatták, ám sajnos a koronavírus miatt az utolsó jeleneteket már nem tudták felvenni januárban. A stábtagok között ugyanis rohamosan terjedni kezdett, ezért csak három hónappal később került befejezésre a mozi. A rendezői székbe az az Ol Parker ült, aki a Mamma Mia! A Here We Go Again-t is készítette. A forgatókönyvet közösen írta .

George Clooney boldog, hogy Julia Roberts-el dolgozhatott együtt

George Clooney elmondta, hogy rég szerepelt már romantikus vígjátékban (1996 – Szép kis nap!). Amikor megkapta a szerepet, felhívta filmbéli partnernőjét, hogy, ha Julia Roberts megcsinálja a mozit, akkor ő is. Szerencsés dolognak tartja, hogy együtt szerepelhetnek.

Beszélt arról is, hogy nagyon nehéz dolguk volt Ausztráliában a koronavírus miatt. Igyekeztek őket biztonságban tartani, de végül a terjedő járvány miatt, több tíz kollégájuk esett ki a munkából, így képtelenség volt elkészíteni a filmet.

Roberts és Clooney már dolgoztak együtt a múltban, hiszen az Ocean’s-filmek után a Pénzes cápa című thrillerben is szerepeltek mindketten. A Beugró a Paradicsomba október 20-tól látható majd hazánkban. 

Hozzászólások