BeautyÉletmódStílusSzépségápolás

Nyári könnyed sminkelési rutin

A fényvédős bejegyzés után úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek, hogy én, milyen nyári sminkes rutint követek. Hátha ti is kicsit félreteszitek erre a nagy melegre az alapozót és leváltjátok, egy szuper klassz kis fényvédő alapra.  Már hivatalosan is benne vagyunk a nyárban, ami annyit tesz, hogy még inkább oda kell figyelni a fényvédelem fontosságára. Reggelente az arcápolási rutinom elég minimál és azt hiszem ezek a termékek is ezt tükrözik.

Lássuk is a termékeket!

Bioderma micellás víz

Reggelente a rutinomat a langyos vizes arclemosás után mindig egy kis micellás vízzel folytatom. Jelenleg ez a kedvencem. Megmondom őszintén szkeptikus voltam az iránt, hogy mennyire is jó igazán ez a sminklemosó, de fejet kell hajtanom, mert tényleg nagyon jó termék. Könnyen és szépen tisztít, nem irritál és ami a legfontosabb, a szemsminket és spirált is egy húzással leszedi  úgy, hogy nem kell közben hunyorítanom. Egyetlen bajom vele az ára,hiszen a patikákban körülbelül 5-6 ezer a nagy kiszerelés, de majd ha  1-et fizet 2-őt kap akció lesz, akkor biztosan betárazok belőle.

Bioderma Photoderm Max Spf 50+

Ezt a fényvédőt két hete vásároltam egy akció keretében azért, mert 40 ml-res a kiszerelés. Plusz előny, hogy teljesen beleillik a mindennapos kis neszesszerembe. A termék kimagaslóan magas fényvédő hatással rendelkezik, jó az érzékeny bőrre és azoknak is, akik pigmentfoltokkal küszködnek vagy szeplősek.  Illatanyag-alkoholmentes és parabén sincs benne.  A krém nem hagy maga után fehér alapot, könnyen beszívódik, de sajnos kifényesíti az arcot. Én ezt a fényvédőt inkább télre tudnám elképzelni, el fogom használni nyáron, hiszen egy kis púderrel orvosolhatóak a dolgok, de mégis, hosszútávon kellemetlen ez a helyzet. (Gyógyszertárban kapható körülbelül 5 ezer Ft)

Lovely spirál

A curling Pump up névre hallgató spirál drogériás viszonylatban nálam a top 3-ban van. A csomagolás  kevésbé tetszik, túl nyers, erősek a színek és ez a sárga és kék kombó kevésbé jön be nekem, de a belseje kárpótol. A kefe enyhén hajlított, műanyag, megfelelő mennyiségű terméket vesz fel, az eredmény pedig a szépen ívelt, dús pillák. A spirál 1000 Ft alatt kapható a Rossmann üzleteiben, hosszútávon is jól működik, nem pereg csak akkor, ha hirtelen hőmérsékletváltozás éri, próbáljátok ki, ha eddig nem!

Essence make me brow szemöldökspirál

Őszintén szólva én elég szerencsés vagyok szemöldök téren. Nem hiányos, kis formázás után teljesen vállalható a szemöldököm, de így is szeretem fixálni, hogy a nap folyamán ne mozduljanak el a szállak.  Erre tökéletes ez a spirál és még némi színt is ad. A legtöbb ilyen szemöldökspirál nagyon drága, nem túl tartós és nem igazán egységesíti a szemöldökszálakat, viszont ez a 800 Ft-os termék teljesít és a kapható 2 árnyalat is lefedi a nagy átlag szemöldökszínének a palettáját.

Carmex

Spf 15-tel ellátott ajakápoló, ami nagyon jól hidratál, hűsít. Nagyon sokféle ajakbalzsamot próbáltam, de a kókuszolajon kívül ez az, ami annyira bejött, hogy többször is újravettem. Jó az állaga, megküzd a cserepes ajkakkal és az íze se mellékes. Az ára már kevésbé szimpatikus 1000Ft felett kapható, de a Müllerekben 645 Ft-ért is betudjátok szerezni.

 

Ti nyáron milyen termékeket használtok?

Hozzászólások