Nyári filmpremierek 2017

Hamarosan itt a nyár és a szünet, ami miatt többetek megengedhet magának egy mozit vagy épp egy lusta délutánt otthon a laptop előtt. Összegyűjtöttem nektek az idei nyári filmpremiereket, amik meg kell hagyni elég változatosra sikeredtek.

47 meters Down – 2017. június 16.

A film főszereplői között van Mandy Moore, aki jelenleg a This Is Us című sorozatot forgatja, illetve  Claire Holt, akit a The Originalsból ismerhet a nagyközönség. A 47 meters Down egy amerikai cápás horror, bár talán inkább thrillernek nevezném. Az előzetesből megtudhatjuk, hogy a lányok egy ketrecben merülnek le a tengerbe, hogy megnézhessék az állatokat, ám az ezt tartó kötél elszakad és lesüllyednek a tenger fenekére. Innen próbálnak kiszabadulni majd a mozi nagy részében. Bár hazai bemutatóról még nincs információ, feliratosan biztos nézhető lesz valamelyik online felületen.

Transformers: The Last Knight – 2017. június 23. 

A Transformers fanok örülhetnek, hiszen már az ötödik rész kerül idén nyáron a mozikba. Továbbra is nagy harcokat vívnak majd a Földön az Alakváltók, de most megpróbálnak jobban a történelembe visszanyúlni, hiszen már majdnem az egész bolygót ismerik.

Gru 3 – 2017. június 30.

Aki mesére vágyna, annak itt lesz a nagysikerű Gru harmadik része, ahol a főszereplőnk ikertestvére is feltűnik, és nagy szerepet kap a következő részben. Természetesen a minyonokat sem hagyták ki, így az egész csapat fellelhető majd az animációs moziban, ami a nyár első hónapjának a végén kerül bemutatásra.

Spider-Man: Homecoming – 2017. július 7.

A sokadik Pókember-film érkezik meg júliusban a mozikba. A Marvel egyik legsikeresebb képregény-hősének új filmjét Hazatérés címmel mutatnak majd be. Most viszont újra a főszereplő tini éveit mutatja be. Főszerepben Tom Holland, de a Disney felfedezettje, Zendaya is feltűnik az alkotásban.

Baywatch – 2017. július

Bár amerikában már májusban bemutatásra kerül, addig idehaza csak a nyár folyamán láthatjuk a mozikban. Az eredeti sorozat alapján készült film főszereplői között van Dwayne Johnson és persze a kigyúrt Zac Efron. Mivel a rendező inkább a komédiák világában van otthon, így ezt az alkotást is afelé húzta egy kissé.

Mogyoró-meló 2. – 2017. augusztus 

Még egy remek animációs film kerül bemutatásra, de ez már csak augusztusban. A Mogyoró-meló folytatásában felrobban a mogyi-bolt, így főhőseinkben új helyet kell találniuk. Ki is néznek maguknak egy gyönyörű parkot, de szerencsétlenségükre egy vállalkozó vidámparkot akar odaépíteni, így számos bonyodalomra számíthatunk a történet második részében.

Forrás: https://i.ytimg.com/
http://meselandia.tv/

Hozzászólások