Könyvek

Szeptemberben érkezik a következő Hemingway kötet!

Novemberben folytatódik a Hemingway életműsorozat, immár a 9. kötettel, amely a Hemingway-novellás könyvek 3. része. Így tehát, A mi időnkben és a Férfiak nők nélkül után most érkezik Ernest Hemingway-től A győztes nem nyer semmit!

Ezek a kötetek azért is nagyon izgalmasok, mert, ahogyan a 21. Század Kiadó is írja, a kiadó Magyarországon először, az eredeti kötetek megjelenési sorrendjében, azok tartalmát követve, három kötetben adja közre Hemingway novellisztikáját.

A győztes nem nyer semmit 2023. szeptember 23-án fog megjelenni, Bart István, Déry Tibor, Lukácsy András, Réz Ádám, Róna Ilona és Sükösd Mihály fordításában, a már megszokott, kemény táblás, védőborítós változatban.

Ernest Hemingway – A győztes nem nyer semmit

Hemingway harmadik, egyben utolsó novellagyűjteménye, benne olyan gyöngyszemekkel, mint A világ fénye; Egy tiszta, jól megvilágított hely vagy az Apák és fiúk. Tizennégy eltérő hosszúságú, változatos helyszíneken játszódó történet. A megjelenő alakok, témák, helyszínek egészen különbözőek: öreg, spanyol koldus, egy kórház baleseti osztálya az Egyesült Államokban, beszélgetések egy svájci restiben. Ernest Hemingway novellákkal indult, és pályája során végig ebben a műfajban tudta legjobban megmutatni briliáns erényeit. A 21. Század Kiadó – Magyarországon először – az eredeti kötetek megjelenési sorrendjében, azok tartalmát követve, három kötetben adja közre Hemingway novellisztikáját.

Bagó Tünde – Ella ​háborúja

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?