Kultúra

Nőnapi programajánló

Március 8-án lévő Nemzetközi Nőnap alkalmából úgy gondoltuk, hogy összeállítunk most néhány programajánlót, ha esetleg kedvetek támadna az alkalomhoz illő eseményen részt venni.

Március 8-án 15 óra 30 perctől Ezerszer Júlia címmel kezdeményez beszélgetést Ajkay Alinka, irodalomtörténész, több társával illetve művészettörténésszel, iparművésszel és a helyszínt biztosító Országos Széchenyi Könyvtár munkatársaival együtt. Beszélgetnek a korról, a divatról és az irodalomról, melynek középpontjában Szendrei Júlia lesz.

Március 7-én és 8-án a Wild Flower Bar Mimóza Napokat szervez, szeretettel várják az érdeklődőket, mimóza virágból készült csokrokkal, cserepes illetve kiültethető változatokban is. A mimóza egyébként Olaszországban a nőnap jelképe lett.

Az ünnep alkalmából a Szigetvári várba kedvezményes jeggyel várják a hölgy látogatókat. Helyszín: Szigetvár, Vár utca.

A Wine&U borbár március 8-án Varkoly Ádámmal várja az érdeklődőket. Helyszín: Budapest, Holló utca 3-9.

Nem feledkezik meg a hölgyekről a Csokoládé Múzeum sem. Budapesten a Bekecs utcában található múzeumban nőnapi vacsora bor- és csokoládé kóstolóval várják a vendégeket. Érdeklődni  a honlapon lehet.

Gödöllőn Nőnapi virágvásárral készül a Pálmaház Kertészet. Március 8-án a Martinovics Ignác utcában sokféle virággal várják a vásárlókat. Kínálatukban orchideák, virágzó szobanövények, primulák és tavaszi virágok is találhatóak. A virágokat dekoratőrök igény szerint díszcsomagolásba teszik.

Harkányban éjszakai fürdőzéssel várják az ünnepelni vágyókat. 2019. március 9-én, szombaton zenés fürdőzésre számíthatnak a Harkányfürdőbe látogatók.

Minden kedves hölgynek, Boldog Nőnapot kívánunk! 

Hozzászólások