Szépségápolás

Német szépségguruk termékei a drogériákban?

Pár héttel ezelőtt robbant be a Drogerie Markt  (DM) üzleteibe a két, egyik legkedveltebb német szépségguru újdonsült hajápolási termékei, amik közül jómagam is beszereztem két gyöngyszemet. A Langhaar Mädchen kollekció darabjai között találhatunk külön terméket szőke, illetve barna hajra. Kifejezetten fekete és festett hajra való terméket azonban nem találtam, de ha ti igen, mindenképp jelezzétek felénk. A hajolajak és a szokásos töredezés elleni hővédő spray-k is helyett kaptak a márka termékei között, így most ezekről olvashattok.

Mona és Julia az a két 20-as évei végén járó lány, akik megalapították a “Longhaarmädchen” társaságot, ami egy olyan szépség és divat közösséget takar, amely célkitűzésének tekinti, hogy védjük és ápoljuk a szépségünket, hogy minél inkább jól érezhessük magunkat a saját bőrünkben. A hajápoló szerek már március 10 óta megvásárolhatóak  Németországban, és másfél hete már hazánkban is berobbantak a kollaboráció eredményei. A lányok Ausztráliában kezdték kiépíteni saját vállalkozásukat, majd az oldaluk létrehozásával egyre nagyobb figyelemben részesültek és megvalósítottak egy új hajápolási termékekből álló kollekciót. Mindezek mellett Mona és Julia elkötelezetté vált amellett, hogy segítsen a rákos gyermekeknek és az MS és a CF betegeknek.

A termékcsaládon belül rengeteg féle hajápolási terméket megtalálhattok. A csomagolásokról annyit mondanék, hogy hihetetlenül eltalálták a dizájnt. Üde, friss és virágos. Én hajápolási fronton mindenképp a hajvégápoló olajokat szeretem tesztelni, így most is ez került a kosaramba.  Az olaj állaga enyhén folyós, a színe nagyon intenzív. Könnyen beszívódik, és nem hagy maga után semmilyen csillogó felületet. Az üzletek polcain nagyjából 1500 Ft-ért tudjuk megvásárolni, ami azt jelenti, hogy az olajok között a termék középkategóriába sorolható.

Összességében jó készítmény, de akinek nagyon töredezett a hajvége, annak nem ez  a termék lesz a legjobb barátja, mivel nem nyújt kimagasló ápolást, inkább csak egy könnyed olaj, ami látványra nyújt gyors segítséget.

A DM saját márkás hővédő spray-k alapvetően nagyon jó termékek és nem csak azért írom ezt, mert ár-érték arányban verhetetlenek. Átlagosan 220 fokig védik a hajat a hőtől, így akinek dús és vastag szálú haja van, annak is védelmet biztosít a nagyobb károsodás ellen.

Az illata könnyed, édes, a tubusban lévő folyadék a többi hasonló termékükkel ellentétben olajosabb bázisú. Ennek ellenére, nem kell félni, nem lesz lelapult és zsíros hatású a hajkoronánk, használat után. Bátran ajánlom nektek, jó termék, de összességében nincs túl sok különbség a hagyományos, rózsaszín tubusú, évek óta a piacon lévő tesójától. A csomagolás, az illat, az állag az, ami leginkább különbség, illetve az ár, hiszen ez a hővédő spray is egy picit drágább, mint a jól megszokott balea spray-k többsége.

Ti beszereztek valamit az új Langhaar Mädchen kollekcióból?

Hozzászólások