Nagy kedvenc tér vissza a Legacies sorozatba!

A Vámpírnaplók univerzumának spin-offja, a Legacies már a második évadnál jár, a rajongók nagy örömére. A sötétség örököse nagy sikerrel zárta az első évadot, s drámai véget ért, ami sok kérdést vetett fel, mi is lesz a második évadban, a főszereplő Hope-al?

Julie Plec a sorozatok rendezője most azonban egy újabb szereplőt jelentett be, méghozzá olyat, akit mindenki ismer és nagy rajongótáborral rendelkezik. Chris Wood által alakított Kai a tizenkettedik részben lesz először látható. Visszatérése gyaníthatóan összefügg azzal a gemini átokkal, ami az ikreket, név szerint Josie-t (Kaylee Bryant)  és Lizzie-t (Jenny Boyd) érinti. Eszerint, ha az ikrek huszonkét évesek lesznek, meg kell küzdeniük egymással és az erősebb maradhat csak életben. Caroline távolléte is emiatt van, hiszen igyekszik megoldást találni, hogy a lányai életben maradhassanak.

Kai a Vámpírnaplókban rengeteg borsot tört a szereplők orra alá, de a Saltzman testvérek édesanyját is ő ölte meg. Végül Bonnie intézte el és zárta a börtönvilágba.

Úgy néz ki, hogy nem kell sokat várni, hogy újra lássuk Kait, hiszen a tizenkettedik rész februárban lesz látható.

Hozzászólások